Bel- és kültéri megállító tábla készítés Kesztölc

Könnyedén felállítható, mobil, vízálló, lábon álló reklámtáblára van szükséged gyors és célzott reklámkommunikáció céljából? A járókelőkkel egy térbe kihelyezett üzenetekkel rendkívül hatékonyan keltheted fel az emberek figyelmét.

Üzleti célokhoz a megfelelő reklámeszközt megtalálni nem feltétlenül könnyű feladat. Kérdésként merülhet fel benned, hogy mi az, ami az utcán vagy egy bevásárlóközpontban a vizuális reklámzajban az emberek figyelmét a leginkább megragadja: látványos kirakatdekoráció, kuponnal ellátott szórólap, reklámtábla? Nos, tudnod kell, hogy minden reklámeszköz hasznos a marketing szempontjából, de mind más-más módon alkalmazható és különböző célokat szolgálnak.

Egyszerűen nagyszerű!

Mi most a kínálatunkban megtalálható megállító tábla lehetőségeit és előnyös tulajdonságait szeretnénk Veled megismertetni, mivel stratégiai célból rendkívül jól tud teljesíteni.

E kétoldalas, mobilis megállító tábla egy különösen hatékony, közismert eszköz az offline marketingkommunikációban. Funkciója lényegét tekintve, mint a neve is sugallja, hogy segítsen a nézelődőket megszólítani egy aktuális akcióval vagy épp különleges ajánlattal. Az ilyen információs táblák használata nemcsak az üzletbe betérés valószínűségét növelik meg, hanem kulcsszerepük van a márkaépítésben is.

Stílusosan egyedülálló

A vonzó arculat és a márkapresztízs egymást erősítő tényezők, mivel egy jól felépített brandidentitás elősegíti a pozitív márkaasszociációkat. A megfelő érzelmi benyomást kiváltani képes, igényes tervezésű grafikákkal ellátott reklámfelületek ​​hatása erőteljes, ami márpedig  versenyelőnyt biztosít.

Bizonyára Te magad is észrevetted már, hogy az ismerős arculati elemekre, színekre jobban felkapjuk a fejünket, mert bizalmat és megbízhatóságot keltenek bennünk. Olykor nem is feltétlenül tudatosul bennünk, hogy miért is hozunk döntést egy adott termék vagy szolgáltatás mellett, pedig biztosak lehetünk abban, hogy sok esetben konzekvens márkakommunikáció következtében befolyásolódtunk. Ezt az magyarázza, hogy érzéseket, tapasztalatokat és emlékekek pozitív módon társítunk az adott brandhez. Ezért is hangsúlyozzuk oly sokat, hogy a minőség a részletekben rejlik.

A változatosság gyönyörködtet

A megállító táblák legjellemzőbb típusai között a fa keretes, krétával vagy krétafilccel írható és törölhető fajta klasszikusnak mondható. Egyedi, sajátos tipográfiával egészen különleges stílus érhető el, amit ráadásul napról napra meg tudsz újítani az aktuális ajánlatodnak, üzenetednek megfelelően.

Az alumínium keretes modellek alkalmasak nyomtatott reklám megjelenítésére. Maga a nyomat a keretben teljesen védve van, hiszen a táblák vízállóak. Tükröződésmentes, UV álló plexi előlap, védi a grafikát a sérülésekkel szemben és természetesen a nyomat kedvedre cserélhető. Matricázható műanyag megállítótáblákat is tudunk készíteni, ezek azonban némiképp sérülékenyebbnek bizonyulnak.

Gyakori kérdések

A megállító tábla engedélyköteles? Szabályok vonatkoznak rá?

Nem. Azonban az adott helyen az önkormányzat rendeletében szerepelhet, hogy engedélyköteles, ezért az adott önkormányzatnál célszerű érdeklődni, de mi is tudunk a kérdésben segíteni.

Melyik típusú megállító táblát ajánljátok leginkább?

Számtalan stílusú reklámtábla elérhető a kínálatunkban. Jellemzően az ár és a reklámfelület mérete a döntő, illetve a tervezett napi rutinja határozza meg, hogy plakát kerül a felületen megjelenítésre vagy krétával felírt napi aktualitás. A fa keretes tábla rusztikus megjelenést biztosít. Vendéglátóegységekhez főként ezt a típust választják, az alumínium keretes táblák pedig a nyomtatott grafikák igénye miatt felkapottak.

Jelent esetleg gondot, ha hozott, már megtervezett grafikát szeretnénk a megállító tábla felületére?

Nem jelent problémát számunkra, ha a design már készen van. Azonban, ha tökéletes nyomatot szeretnél, de a hozott anyag szakmai szemmel aggályos és jelentős utómunkát, korrekciót kíván, akkor grafikai munkadíjat számítunk fel.

Tudjuk, hogy a reklámtábla rendelést a költségvetés is befolyásolja, ezért arra bátorítunk vedd fel velünk a kapcsolatot, ismertesd velünk az elképzelésedet és kérj árajánlatot!

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.