Céges reklámajándék készítés Esztergom

Tedd emlékezetessé az üzleti kapcsolataidat személyre szabott, saját logóval ellátott repi termékekkel, amelyek ideálisak ajándékként vagy promóciós eszközként is. Nálunk biztosan megtalálod a tökéletes megoldást!
Céges reklámajándék készítés - 2
Céges reklámajándék készítés - 7
Céges reklámajándék készítés - 5
Céges reklámajándék készítés - 3
Céges reklámajándék készítés - 6
Céges reklámajándék készítés - 4

A márkakommunikáció során gyakorta lép fel igény olyan üzleti ajándékok készítésére, amelyek testre szabottak, megszemélyesítettek. A céges reklámajándék ugyanis hatékony eszköze lehet a márkahírnév növelésének, illetve az ügyfélkapcsolatok megerősítésének.

Fontos azonban megfelelően kiválasztani az emblémázandó alapanyagot, hogy az tényleg hasznos legyen a célcsoport számára, hiszen egy praktikus reklámtárgy, amely akár a mindennapi használatban is megállja a helyét, mindamellett, hogy remekül erősíti az arculatot, olyan reklámfelületet biztosít, ami funkcionalitása révén a logót vagy ép egy jól megfogalmazott feliratot, szlogent is látótérbe helyez, ily módon megtámogatva a konzekvens márkajelenlétet.

Kreatív reklámajándék lehetőségek bármilyen üzleti igényre

Széles választékban kínálunk promóciós termékeket, beleértve:

  • bögréket, sörnyitót
  • kulcstartókat, nyakpántokat, noteszfüzeteket, irodaszereket,
  • különféle tollak, gyakorlatilag minden elképzelhető formában,
  • pendrive-okat, különféle informatikai eszközök,
  • esernyőt, napszemüveget, táskát, sapkát, ruházatot, kiegészítőket

és még sok mást. Jelenleg két katalógusunk is van, melyekben szabadon válogathatsz.

A reklámajándék előnyei

Reklámozás

A reklámcikkek segíthetnek emlékezni a brandre az átvételt követően is. A márkaismertség növelésének, ügyfélhűség fokozásának nem véletlenül az egyik leghatékonyabb módja.

Szponzoráció

Reklámajándékokat gyakran használnak szponzorált eseményeken, mert széles közönség érhető el általuk. Sőt az esemény hírét közlő közösségi média posztokban, hírekben is visszaköszön a szponzor logója, üzenete, azaz jelentősen növelhető a márka láthatósága.

Közösségi finnanszírozás

A feliratozott, emblémázott termékek adománytárgyként is tökéletesen megállják a helyüket. Érzelmi ereje ennek jelentős, ugyanis a támogató közösség aktívan részt vehet a márka építésében, ez pedig minőségi kapcsolatot hoz létre a brand képviselői és az adományozók között.

Vizualitás

Egy színvonalas ügyfélszolgálatot is sikeresen támogatnak a megszemélyesített használati tárgyak, hiszen a márka pozitív megítélésének kialakításában szerepet játszanak. Civil szervezetek pedig  szimbolikus üzeneteket erősíthetnek fel a segítségükkel.

Reklámajándék készítési eljárások

Számos különböző technológia áll rendelkezésre a kivitelezésre. A választás függ a kiválasztott tárgytól és a grafikától is. Az egyszínű logózás, feliratozás jellemzően a leggyorsabb és legolcsóbb módszer, de számos egyéb mód is rendelkezésre áll. Soroljuk:

Mechanikus és lézer gravírozás

Ezek alkalmasak jelelmzően fa, fém, üveg vagy műanyag tárgyak logózására.

Gépi hímzés

Különösen ruházati és textil termékek esetében használatos.

Szitanyomás

Alkalmazása rendkívüli tartósságot eredményez. Nagy darabszám esetén térül meg az ára. Ideális például pólók, sapkák vagy táskák esetében.

Tamponnyomás

Kis méretű, többnyire speciális, íves felületek logózásához hasznos, például golyóstollak vagy kulcstartók esetében.

UV nyomtatás

Ez egy viszonylag gyors technológia, amely lehetővé teszi színes és kimondottan éles grafikák, képek felületre nyomását.

Szublimáció

Az eljárás során a grafika a tárgy anyagába ég bele, ami nyilvánvalóan tartós és ellenálló végeredményt garantál.

Az, hogy mikor melyik eljárást alkalmazzuk, sok tényezőtől függ. Minden egyes megrendelést nagy  alapossággal kezelünk, ezért arra kérünk, hogy megrendelés előtt egyeztessünk, hogy a kívánt eredmény eléréséhez a legmegfelelőbb módszert alkalmazzuk.

Gyakori kérdések

A megfelelő céges reklámajándék kiválasztásakor milyen szempontokat célszerű figyelembe venni?

Fontos, hogy a repitermék a választott célközönséged igényeihez és az üzleti céljaidhoz legyen igazítva, ezért elsődleges kérdés, hogy ki a célcsoport? Milyen korosztályhoz, érdeklődési körhöz, szakmai területhez tartoznak a célcsoportot képező emberek? Nem mellékes az sem, hogy milyen imázst szeretnél képviseltetni a tárggyal. Tehát határozd meg mi a konkrét cél, mit szeretnél elérni a reklámajándékkal? A brand megismertetése, új ügyfelek megszerzése, meglévő ügyfélkapcsolatok megerősítése, vagy valami más? Meghatározó, lényegi kérdés, hogy mennyi pénzt szánsz az emblémázásra és mi a tervezett minimális rendelési darabszám?

Céges promótermékek feliratozásán, emblémázásán kívül más lehetőségeket is kínáltok reklámozásra?

Természetesen. Reklámügynökségként számos megoldást kínálunk, melyek révén maradandó benyomást kelthetsz ügyfeleidben és elegáns módon építheted márkádat. Szolgáltatásainkról további részleteket tudunk Veled megosztani, azonban arra kérünk lépj kapcsolatba velünk, vázold mire keresel megoldást és örömmel segítünk Neked a reklámkampány kialakításában és végrehajtásában.

Van minimális rendelési mennyiség?

Bár megoldható lenne kis darabszám elkészítése is, azonban a magas indulási költségek miatt csak 100 db-tól tudjuk vállalni az emblémázást.

Kiváló minőségű termékekkel dolgozunk és igény esetén költségvetéshez igazított megoldást kínálunk. Keress minket és segítünk az elképzelésed megvalósításában! Bízunk benne, hogy az együtt létrehozhatunk valami kivételeset!

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.