Cégtábla, információs tábla készítés Tát

Igényes és minőségi üzleti megjelenést támogató cégtáblában gondolkodsz? Informatív és esztétikus. Környezetébe illeszkedő, de egyedi. Tartós és időjárásálló.

Forgalmas városi környezetben a cégtábla nélkülözhetetlen szerepet játszik a járókelők informálásában. A profi kivitelezés pozitív első benyomást kelt a szemlélőben még azelőtt mielőtt belépne az épületbe vagy továbbhaladna úticélja felé.

A táblakészítés gyártási szempontjai

A cégtábla és fali információs tábla készítés számos módon megvalósulhat az igényeid és a tábla funkciójának tükrében. A tábla tervezésénél, illetve rögzítésénél figyelembe kell venni a környezetet is, ahol kihelyezésre kerül. A gyártás során használt anyagok széles skálán mozoghatnak - a fémtől és a fától az akrilig és a vinilig.

Arculathoz igazított design a cég azonosításául

A márkád imázsának erősítéséhez egy cégtábla is hozzá tud járulni, hiszen tökéletesen ötvözheti a logódat, az arculatod színeit és tipográfiáját. Bizonyos, hogy a harmonikus megjelenés hozzáadott értéket közvetít, egyúttal pedig a brand hírnevének építéséhez is hozzájárul.

Cégtáblák típusai

Világító cégtábla

Kiváló választás azoknak, akik szeretnének kitűnni az éjszakai utcaképből is.

Gravírozott cégtábla

Elegáns, kifinomult megjelenést kölcsönöz. Ezek a táblák készülhetnek fémre, fémhatású műanyagra, fára, plexire, üvegre.

Öntapadós cégtábla

Gazdaságos és egyszerű megoldás az információk megjelenítésére. Könnyen felhelyezhető és cserélhető.

Útbaigazító tábla

Funkciója elsősorban a tájékozódás megkönnyítése.

Irodai információs tábla

Legyen szó személyzetnek vagy a dolgozóknak szóló információkról, ezek a táblák nagy segítséget jelentenek egy irodában.

Kültéri és beltéri információs táblák

A kül- és beltéren egyaránt közölhet például akár nyitvatartási időt vagy kötelezően kihelyezendő céginformációkat is.

Reméljük sikerült megmutatni, hogy a cégtábla készítés terén mennyire sokoldalú szolgáltatást kínálunk. A hagyományos gravírozási és nyomtatási megoldásokon túl, vegyíteni tudjuk a különféle anyagmegmunkálási technológiák használatát is, amelyek izgalmas és figyelemfelkeltő eredményeket szülnek.

Gyakori kérdések

Céges reklámtábla, cégtábla készítés során a nyomtatott vagy vágott grafikát javasoljátok?

A vágott grafikák előnyei közé tartozik, hogy az élettartamuk hosszabbnak bizonyul és tovább marad meg az erőteljes színük. Ezzel szemben a nyomtatott grafikák nagyobb rugalmasságot kínálhatnak a bonyolultabb design megjelenítése során. A választás a reklámtábla típusának és céljának függvényében is változhat. A megfelelő döntés meghozatalához érdemes átgondolni, hogy a megjeleníteni kívánt információk esetén mennyire fontos részletgazdag grafika a reklám hatékonyságának tekintetében.

A kültéri cégtáblák mennyire tartósak?

Megfelelő anyaghasználat esetén az időjárási viszonyok nem befolyásolják különösebben az élettartamot. Mi kizárólag jó minőségű anyagokkal dolgozunk. Nyomtatott grafika esetén fordulhat elő az, hogy idővel veszít a színéből, elkezd fakulni.

Konzolos, kétoldalas cégtábla készítésben tudtok segíteni?

Természetesen tudunk segíteni konzolos elképzelés megvalósításában is. Ez a megoldás a cégérhez hasonlóan szemmagasság fölé kerül elhelyezésre, így már messziről is magára vonja a figyelmet. Ügyfeleink jellemzően belvárosi üzletfrontokra szokták rendelni.

Tudjuk, hogy a cégtábla ára is fontos szempont a döntéshozatalban, ezért arra ösztönzünk, hogy lépj kapcsolatba velünk, és oszd meg velünk az elképzelésedet, mert az árak a méret és az anyag függvényében különbözőképpen alakulnak.

Galéria

Cégtábla, információs tábla készítés - 5
Cégtábla, információs tábla készítés - 2
Cégtábla, információs tábla készítés - 1
Cégtábla, információs tábla készítés - 3
Cégtábla, információs tábla készítés - 6
Cégtábla, információs tábla készítés - 4

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.