Egyedi pólónyomás, emblémázott céges póló, munkaruházat készítés Leányvár

Az üzleti világban kulcsfontosságú, hogy kiemelkedj a versenytársak közül. E célt szem elé tűzve pedig a megszemélyesített ruházat általi reklám és promóció egy remek lehetőség arra, hogy a vállalkozás, cég vagy épp márka neve ismertebb legyen.

Az egyedi céges formaruha számos előnnyel jár egy márka promóciójában, illetve a marketingkommunikációban. Vegyük őket sorra!

  • A feliratozott munkaruházat hitelességet és megbízhatóságot sugall, segít a márkahűség kialakításában.
  • Egyfajta hordható reklámnak minősül, amikor egy csapat egységes pólót visel, amely a brand logójával van ellátva. Ez pedig egy nagyszerű, mobilis lehetőség a széleskörű népszerűsítésre.
  • A megfelelően elkészített és tervezett póló vagy egyéb ruházat segít tükrözni a márka személyiségét, kifejezni egyedi értékeit.
  • Saját stílus létrehozásával a munkaruha garantáltan megnyerő, megjegyezhető vizuális jegyeket biztosít a nyilvánosság előtt.

A minőség a részletekben rejlik

A profi céges munkaruházat kényelmes és funkcionális, valamint professzionális kivitelezésű. A teljességhez azonban elengedhetetlennek bizonyul azonban még egy kulcsfontosságú dolog a teljességhez. Ez pedig az arculat szilárd alapját képező logó, hiszen a hiteles márkakép felépítésének látható és felismerhető elemeként szolgál.

Az egyedi póló, az egységes formaruházat figyelemfelkeltő és lehetőséget teremt arra, hogy a munkatársak harmonikus egységként képviseljék a céget, a brandet. Összetartást sugallnak.

Az egyedi pólók és az egységes formaruházat azonban nem csupán figyelemfelkeltő öltözetet garantálnak. A logók és feliratok ugyanis identitást is hordoznak. Azt üzenik, hogy része vagyunk valaminek. A vágy, hogy valahová tartozzunk, mélyen gyökerező emberi igény. Az egységes céges viselet pedig ennek megfelelően pozitívan hat a csapatszellemre, erősíteni tudja az összetartozás érzését.

Sokrétű technológiai lehetőségek

A céges ruhák emblémázására, a pólónyomáshoz számos különböző technika áll rendelkezésre.

  • Szitanyomás, filmnyomás: A szitanyomás egy viszonylag magas indulóköltséggel járó síknyomásos technika, ami az egyik legtartósabb eredményt kínálja. Nagy darabszámú rendelés esetén viszont megtérül. Szerszámot kell hozzá készíteni, a színeket pedig manuálisan szükséges kikeverni, illetve a beállásnak is van óradíja. Ezek miatt mintától függően 20-50 db az a minimális mennyiség, ahol már költséghatékonyan tud működni. Korlátozott grafikai lehetőségei miatt nem minden elképzelés valósítható meg vele.
  • DTF (Direct to Film) nyomás: A DTF nyomtatás egy digitális technológia, amely a szitanyomás számos előnyét kínálja alacsonyabb költség mellett. Nincs grafikai korlát, így részletes, élénk színvilágú, bonyolult minták is könnyedén kivitelezhetők. Gazdaságos megoldás kis- és középvállalkozások, valamint induló vállalkozások számára.
  • Szublimációs nyomtatás: A speciális festék és hőnyomás segítségével rögzítjük a kívánt grafikát a textilen. Ez a módszer kivételesen szép és tartós eredményt eredményez. A festék tapintással nem érzékelhető, csak vizuálisan. A hordozótextil megőrzi puhaságát és légáteresztő tulajdonságait. Az alkalmazási lehetőségei azonban korlátozottak, ugyanis csak fehér és világos poliészter vászon anyagon működik, mivel a festék nem rendelkezik fedőképességgel.
  • Gépi hímzés: Ez egy rendkívül tartós megoldás, amelynek segítségével a céges pólókra, munkaruhákra vagy más textilekre szövegeket, logót vagy viszonylag stilizált jellegű grafikát varrhatunk. Előnyei közé tartozik, hogy elegáns, esztétikus megjelenést biztosít. Hátránya viszont, hogy viszonylag drága eljárásnak nevezhető és a kis darabszámú megrendelések esetén nem a leggazdaságosabb választás, valamint korlátozott a hímzőcérna színválasztéka.

Gyakori kérdések

Van lehetőség nálatok többféle ruhaneműből is választani?

Igen, foglalkozunk textiltermékek forgalmazásával is, tehát kínálunk ruhákat számtalan stílusban és különféle célokra is. Katalógusunkat itt találod

Hozott anyagra is vállaltok nyomtatást?

Igen, de amennyiben véletlenül sérülne a ruhadarab, sajnos nem áll módunkban pótolni azt.

Hány színnel tudtok szitanyomást vagy gépi hímzést vállalni?

Mindkét technológia esetén maximum hat színt tudunk vállalni.

Keress Minket, hogy megtudd, hogyan segíthetünk Neked a céges ruházat elkészítésében! Vedd fel Velünk a kapcsolatot még ma!

Galéria

Egyedi pólónyomás, emblémázott céges póló, munkaruházat készítés - 8
Egyedi pólónyomás, emblémázott céges póló, munkaruházat készítés - 3
Egyedi pólónyomás, emblémázott céges póló, munkaruházat készítés - 11
Egyedi pólónyomás, emblémázott céges póló, munkaruházat készítés - 10
Egyedi pólónyomás, emblémázott céges póló, munkaruházat készítés - 6
Egyedi pólónyomás, emblémázott céges póló, munkaruházat készítés - 9

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.