Egyedi és vonzó kirakatdekoráció Leányvár

Emeld ki üzleted személyiségét és csábítsd magadhoz az ügyfeleket! Növeld a forgalmad!
Egyedi és vonzó kirakatdekoráció - 7
Egyedi és vonzó kirakatdekoráció - 6
Egyedi és vonzó kirakatdekoráció - 2
Egyedi és vonzó kirakatdekoráció - 4
Egyedi és vonzó kirakatdekoráció - 5
Egyedi és vonzó kirakatdekoráció - 9

A belváros, a sétálóutcák, a forgalmas utcafrontok reklámokkal vannak tarkítva. Közülük az egyik legmeghatározóbb offline kommunikációs eszköz a kirakatdekoráció, mivel vizuális ereje révén erőteljes benyomást képes kelteni az emberekben. Egy attraktív és eredeti kirakat dekoráció ugyanis megragadja a figyelmet és növeli az üzletbe való betérés valószínűségét.

Hagyd, hogy üzleted stílusa magáért beszéljen!

Nem elégszel meg a szürke unalmas megjelenéssel? Szolgáltatásunkkal lehetőséget nyújtunk, hogy kirakatod látványos megjelenéssel tükrözze a márkád személyiségjegyeit és értékeit. Egy jó kirakat dekorációval szezonális promóciókat is ki tudsz hangsúlyozni. Ez azt jelenti, hogy időszakosan az üzlet reklámfelületének egy részét új ruhába öltöztetheted, hogy mindig legyen valami újdonság, ami felkeltheti az érdeklődést.

A szezonális ajánlatok kidolgozását fontosnak tartjuk a marketingkommunikációban, mivel általuk lehetőség nyílik arra, hogy fókuszt irányítsunk azokra a termékekre vagy szolgáltatásokra, melyek aktuálisan a leginkább relevánsak lehetnek az üzlet előtt elhaladók számára. Példaként vegyük mondjuk a karácsonyi időszakban a karácsonyi ajándékokat, Glamour napok alkalmával pedig az idevágó kedvezményeket.

Az ötlettől a megvalósításig

Üzletdekoráció kapcsán számos kérdés merülhet fel, hogyan is lehet megvalósítani a koncepciót. Ahhoz, hogy tudjunk Neked segíteni, érdemes átgondolnod az alábbiakat:

 • Milyen üzleti üzenetet szeretnél közvetíteni a dekorációval?
 • Milyen időszakra tervezzük a kirakat megjelenését? (Pl. szezonális, alkalmanként részben megújuló, állandó stb.)
 • Ki a célcsoportod?
 • Milyen stílust, hangulatot szeretnél megjeleníteni?
 • Milyen méretű és típusú dekorációs elemekben gondolkoztál? (Pl. fali reklámtábla, ablaküveg matricázás, világító tábla, stb.)
 • Milyen színpalettát és grafikai elemeket képzeltél el?
 • Van tervezett költségvetés az üzletdekorációra?
 • Milyen időbeli korláttal kell számolnunk a reklámdekoráció megvalósítása során?

Ezek a kérdések segítenek körvonalazni a kirakattal kapcsolatos igényeidet és a kivitelezés lehetséges módjait, hiszen az üzlet külső megjelenésének kialakítására számos kreatív és változatos lehetőség létezik.

Íme, a legnépszerűbb külső üzletdekoráció megoldások:

 • Vitrindekoráció
 • Ablak matrica, ablakfóliázás
 • Poszterek, plakátok falra rögzített plakátkeretben vagy ablaküveg mögé függesztve, akár megvilágítással
 • Digitális display-ek, kirakati képernyő, világító tábla vagy fal, LED doboz, világító felirat
 • Plasztikus 3D feliratok, habbetűk

Ez csak néhány példa, amivel kiemelkedhetsz az utcaképből, hogy a kirakatdekorációd minél színesebb legyen. Az évek során számtalan módon segítettünk ügyfeleinknek az eladásösztönzésben. Tapasztaltak vagyunk abban, hogyan támogassuk szakértelműnkkel partnereinket abban, hogy naprakészek legyenek a piacon.

Gyakori kérdések

Az üzlet belső kialakítását a külső reklámmal össze tudjátok hangolni?

Persze. A teljes üzlet dekoráció komplex feladat, ami a jól megtervezett és megvalósított reklámfelületek révén jelentősen képes hozzájárulni a pozitív vásárlói élmény kialakításához. Örömmel vállaljuk a kihívást!

Van megoldás arra, ha nem szeretném, hogy az üzletbe belássanak, de a beáramló fény útját sem szeretném teljesen elzárni?

Igen. Nem vagy egyedül ezzel az igénnyel.

A nyomtatható, fényáteresztő, belátásgátló fólia kimondottan alkalmas üzlet kirakatra, mert a grafika kívülről jól látható, az anyag viszont az apró lyukacsain keresztül beengedi a fényt az üzlethelyiségbe. A fényveszteség kb. 50%-os arányú a teljes ablakfelület dekorálása esetén.

A másik opció, amit szoktunk javasolni, hogy öntapadó matricázással csak részben vonjuk be az ablakfelület. Tehát csak azt a részt, ahol a belátást meg szereznénk gátolni. Így az ablakfelület többi része a fényt be tudja engedni.

Milyen reklámeszközöket tudtok a kirakatdekorációhoz még ajánlani?

A teljes üzlet megjelenésének harmonizálása az utcafronti felület kialakításával és a belső reklám és információs eszközök összehangolásával történik. Ahhoz, hogy az arculat egységes legyen, az üzletben kívül, belül ugyanazt a stílust kell képviselnie látvány- és színvilágban. Ehhez számos reklámeszköz segítségedre lehet. Jellemzően szükség van információs tábla készítésre pl. próbafülke jelöléséhez. A display rendszerek és monitorok pedig alkalmasak arra, hogy az ajánlatodat vagy az érzelmi reakciókat felerősítő illusztrációkat megjelenítsék. A megszemélyesíthető üzletberendezések között említhetjük a pénzvisszaadó tálcát, a logózott reklámtáskát. Pultra előszeretettel helyeznek L alakú akril laptartót, melyben cserélhető a nyomat. A falakra vagy az ablakra szezonális plakátot is ki lehet helyezni egy arra alkalmas keretbe, de a padlómatrica is egyre közkedveltebb. Mint látod a vásárlási döntés impulzusát számos módon meg lehet támogatni. Arra bíztatunk, ha bármilyen kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot, mert az igények ismeretében személyre szabottabban tudunk tájékoztatni.

Tudjuk, hogy a kivitelező partner megválasztásakor a költségvetés is nagy szerepet játszik a döntésben, ezért arra bátorítunk vedd fel velünk a kapcsolatot és ismertesd velünk az elképzelésedet.

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.