Öntapadós matrica készítés, fólia, termékcimke nyomtatás Lábatlan

Egyedi, informatív öntapadós matricára van szükséged? Jó helyen jársz! Bízd ránk az üzletdekorációd vagy épp bármilyen termék- és információs címke elkészítését! Partnereid vagyunk kis- és nagy formátumú nyomtatásban egyaránt!
Öntapadós matrica készítés, fólia nyomtatás, termékcimke - 6
Öntapadós matrica készítés, fólia nyomtatás, termékcimke - 7
Öntapadós matrica készítés, fólia nyomtatás, termékcimke - 8
Öntapadós matrica készítés, fólia nyomtatás, termékcimke - 3
Öntapadós matrica készítés, fólia nyomtatás, termékcimke - 2
Öntapadós matrica készítés, fólia nyomtatás, termékcimke - 1

A termékcímkék és matricák alapvetően ugyanazt a célt szolgálják és gyakran használják egymás szinonimájaként. Legyen szó egyesületekről, klubokról vagy termékgyártókról, a címke és matrica nyomtatás kis és nagy méretben is hatékony és kreatív módja a mondanivaló közvetítésének, illetve szolgáltatások látványos promóciójának. Fontos szerepet játszhatnak a termékek azonosításában és a márkák népszerűsítésében.

Számtalan alkalmazási terület

Matricák gyakorlatilag bámilyen méretben készülhetnek a felhasználási módjának, a konkrét igényeknek és a matricázandó felület jellemzőinek függvényében, akár formára is vágva, azaz riccelve.

Nyomtatni tudunk például ipari bárcacímkét, termékcímkét, autódekorációt, faldekorációt otthoni, irodai vagy vendéglátóipari környezetbe, padlómatricát, illetve ablakfóliát reklám üzenetek megjelenítésére és üzletdekorációnak is.

Egyedi nyomattal ellátott kiállítási pulttal pedig kiemelheted a termékeidet és vonzóbbá teheted a standodat.

Vizualitás

Könnyedén megismertetheted branded üzenetét a közönségeddel. A logód és az arculatod jegyeinek megjelenítésével emlékezetessé, megjegyezhetővé teheted a márkádat. A színek és grafikák élénksége felhívja magára a figyelmet.

Termék csomagolás

Matricával személyre szabható és vonzóbbá tehető egy termék megjelenése. Az egyedi címke segít kiemelkedni a versenytársak termékei közül.

Szezonalitás ereje

Ideálisak a matricák a szezonális vagy kampány alapú promóciókhoz, hiszen a grafika gyorsan cserélhető és frissíthető, így igazítható az üzenet az aktuális marketingcélokhoz.

Az öntapadó fóliák lehetővé teszik a hatékony, célzott marketingkommunikációt a potenciális ügyfelekkel. Kreatív tervezőcsapatunk pedig bármilyen ötletet formába Önt. Legyen szó termékcsomagolásról, üzletek belső dekorációjáról, reklámtábláról vagy épp ablaküveg díszítésről One Way Vison fólia felhelyezésével, számíthatsz ránk!

Az időtálló választás, stílusos megjelenés

A nyomtatást kiváló minőségű anyagokkal és technológiával végezzük. Ez garantálja, hogy olyan nyomatokat készítsünk, amelyek hosszú ideig megőrzik élénkségüket és tartósságukat, valamint ellenállnak az időjárási viszontagságoknak. Az öntapadó fólia (vinyl) egyébként könnyen eltávolítható a felületről, ami azt jelenti, hogy például egy üzlet kirakata viszonylag egyszerűen megújítható a különböző aktualitásoknak, szezonalitásoknak megfelelően.

Öntapadós matrica tervezés és nyomtatási árak

Jellemzően négyzetméter árban dolgozunk.

1 m2 nyomtatással, ricceléssel: 10 000 Ft+ÁFA

A nyomat laminálása is kérhető. Ez 2 500 Ft/m2 többletköltséget jelent.

Az itt felsorolt árak tájékoztató jellegűek.

Gyakori kérdések

Milyen alapanyagú matricát lehet rendelni? És lehet-e riccelni mindkettőt?

Műanyag (vinyl) és papír alapú matrica rendelésére is van lehetőség. Az utóbbi nem vízálló és eltéphető. Gépi segítséggel mindkettő anyag riccelhető. Maga a művelet úgy néz ki, hogy az öntapadós felső, nyomott réteget megvágjuk úgy, hogy az alsó hordozó réteg érintetlen maradjon. Így a matricák könnyen leválaszthatók a hordozófelületről.

Milyen felületekre lehet felhelyezni matricát és hogyan?

Jellemzően sima felületekre, mint például üveg, műanyag, fém, faanyag vagy festett felület. A felhelyezés során a felületet meg kell tisztítani és előkészíteni. Fontos, hogy a felület pormentes és száraz legyen. A matrica vagy fólia hátoldalán található papírt részben el kell távolítani, majd óvatosan fel kell kasírozni a kívánt helyre. Ezután lassan le kell húzni a papírt, miközben folyamatosan simítjuk a matricát vagy fóliát a felületre óvatosan és egyenletesen haladva, hogy elkerüljük a buborékok vagy ráncok kialakulását. A felhelyezésben természetesen tudunk segíteni.

Hogyan tudok rendelni? Mi a kivitelezés folyamata?

A weboldalon keresztül fel tudod venni velünk a kapcsolatot. Egyeztetést követően meg is tudod rendelni a nyomtatást. Árkalkulációhoz szükséges meghatározni a kívánt méretet, illetve a nyomat funkcióját. Kérjük küldd el nekünk a nyomtatandó grafikát, de kérheted is a segítségünket a grafikai tervezéshez!

Elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphetsz velünk, ha kérdésed lenne vagy további információra van szükséged a rendeléshez. Várjuk érdeklődésed! Hozzunk ki minél többet a vizuális kommunikációdból!

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.