Látványos molinó készítés elérhető áron Pilisszentiván

markáns, egyedi design | könnyen szállítható és áthelyezhető | hozzájárul a márkaépítéshez
Látványos molinó készítés elérhető áron - 2
Látványos molinó készítés elérhető áron - 5
Látványos molinó készítés elérhető áron - 6
Látványos molinó készítés elérhető áron - 7
Látványos molinó készítés elérhető áron - 4
Látványos molinó készítés elérhető áron - 3

Olyan reklámeszközt keresel, amit alkalmazhatsz kül- és beltéren egyaránt, könnyen rögzíthető és gond nélkül át is helyezhető? Ez a reklámdekoráció nem más, mint a molinó, ami széles körben elterjedt a marketingben.

Leggyakrabban rendezvényeken és különböző promóciós célú tevékenységekhez használatos. Általában fekvő formátumú, anyaga pedig ellenáll az időjárás viszontagságainak. Alább ismertetjük részletesebben is a jellemzőit.

Egy ütős grafikájú reklámmolinó előnyei

A molinó profin kivitelezett vizuális megjelenése döntő tényező lehet abban, hogy az emberek milyen képet alkotnak a vállalkozásodról vagy cégedről.

A logód, az arculatod színei, egyedi jegyei, a szöveges üzenetek, mintegy a vizuális tartalom egységét képezve hozzák létre azt az ízléses reklámüzenetet, ami felkelti az emberek érdeklődését és a megtekintés pillanatában pozitív képet fest a márkádról.

Kihelyezett reklám bármely helyszínen

Nem véletlen, hogy oly sokszor látsz molinókat különféle eseményeken, rendezvényeken, vagy akár utcafronti homlokzaton, hiszen egy sokoldalú és dekoratív reklámozási eszköz, ami ráadásul viszonylag költséghatékonynak bizonyul.

Hatását jelentősen felerősíti márkaépítési stratégia szempontjából a jól megválasztott helyszín, ahol nagy nézőközönséget lehet elérni vagy lehet számolni nagy áthaladó forgalommal. Szinte bárhol meg tudod ragadni általa az alkalom vagy helyszín adta lehetőséget.

A molinó, tökéletesen alkalmas arra, hogy bárhol, akár beltérben, akár szabadtérben felhívja az emberek figyelmét.

A molinó gyártás lépései

Először is grafikai tervezéssel létrehozzuk a design-t, kidomborítva vizuálisan magát a reklám üzenetet. Maga a digitális látványterv nyomtatás során valósággá válik, majd a ringlizés műveletével biztosítjuk, hogy a molinó felhelyezése egyszerű legyen a kiszemelt felületre. Csapatunk szükség esetén előzetesen helyszíni felmérést végez a tökéletes végeredmény érdekében.

Gyakori kérdések

Milyen méretű legyen a molinó? Hogyan kell felfüggeszteni a molinót? Szükséges-e hozzá speciális eszköz vagy engedély?

A molinót a felfüggesztés helyének és az alkalmazás módjának ismeretében beringlizzük a 4 sarkán vagy mérettől függően akár több helyen. Ezek segítségével a kiválasztott helyre rögzíthető pl. kábelkötegelővel, gyorskötözővel.

Az engedélykötelezettség függ a helyi szabályozástól és a molinó kifüggesztésének helyétől. Például, ha közterületen szeretnéd felállítani, akkor érdemes érdeklődni a helyi önkormányzatnál.

Mi a különbség a PVC és a textil vászon anyagú molinó között?

A PVC molinó olcsóbb, mint a textil és ellenállóbbnak bizonyul az időjárás viszontagságaival szemben. A textil vászon azonban könnyebben kezelhető és szállítható, ami elsősorban akkor döntő tényező amikor kimondottan nagy méretű reklámfelületről beszélünk.

A PVC molinóponyva anyaga fényesebb és merevebb. Merevségéből adódóan sokszori összehajtás esetén a nyomat a fizikai behatásoknak kitett hajtáséleken megkophat. A textil molinó fenntarthatóság szempontjából kap tőlünk egy piros pontot, mivel újrahasznosítható anyagból készül, míg a PVC ugye nem biológiailag lebomló természetű.

Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei, ezért a választás nagyban függ a felhasználás módjától és helyszínétől. A szakadásmentes alapanyag és az UV álló nyomtatás mindkét esetben garancia a kiváló minőségre.

Tudjuk, hogy a kivitelező partner kiválasztásakor a költségvetés is meghatározó szempont. A mi célunk pedig, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek nemcsak az árakkal, hanem a minőséggel és a szolgáltatás sebességével is.

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.