Munkaruha, céges póló feliratozás, emblémázás, logózás Kesztölc

Tedd egyedivé munkavédelmi ruházatodat, hozz létre egységes csapatmegjelenést, szakmai öltözéket, amely tökéletesen illeszkedik akár az arculathoz is. Profi és minőségi megoldásokkal állunk rendelkezésedre.

Az üzleti világban már nem elég egy jó termék vagy szolgáltatás. A cégeknek, vállalkozásoknak, márkáknak ki kell emelkedniük a tömegből, és maradandó benyomást kell kelteniük, a pozitív imázs kialakításához, illetve fenntartásához. Itt jön képbe a személyre szabott munkaruházat.

Sajátos stílus, felejthetetlen brand

Legyen szó színes, attraktív reklámpólóról, egyszínű logó vagy felirat felapplikálásáról az arculatodnak megfelelő színű textilre, az ilyen jellegű promóció hatékony marketingeszköznek bizonyul, hiszen profi megjelenést kölcsönöz. Az azonos jegyeket erősítő céges viselet, az egységes formaruha alkalmazása egyébként nemcsak támogatólag hat a csapatszellemre, de segít a munkatársaknak azonosítani is egymást, ami egy zsúfolt helyszínen javítani tudja az egymás közötti kommunikációt, ezáltal pedig a csapatmunka hatékonyságát.

Emblémázásra alkalmas lehet számtalan ruházat típus

Munkavédelmi ruházat

Munkavégzés során a dolgozók biztonságát garantáló ruházat ki van téve erős szennyeződésnek,  sérülések esélyének vagy épp az időjárásnak, ezért meg kell felelnie bizonyos szabványoknak, hogy biztosítsa a megfelelő védelmet. Ide sorolhatjuk például a munkavédelmi nadrágokat, kabátokat, mellényeket, sisakokat, stb.

Formális ruházat

E típus professzionális, elegáns megjelenést biztosít. A legfőképp vendéglátóiparban használatos munkaruházat e típusa különböző munkakörökben kínál megoldást, mint például szobalányoknak, pincéreknek, felszolgálóknak, baristáknak, sommelier-eknek, szakácsoknak de itt említhetjük meg a különféle intézményekben, bankokban elvárt egyen üzleti öltönyöket és kosztümöket vagy épp emblémázott kiegészítőket is (pl. iskolai nyakkendő, banki megköthető nyakkendő).

Pólók, pulóverek és egyéb textilek

A pólók, top-ok, atléták és pulóverek emblémázása is népszerű módja logó vagy felirat feltüntetésére. Jellemzően e kategóriában kérnek tőlünk egyedi grafika nyomást textilre, saját felhasználásra vagy épp ajándékozás céljából.

Technológiai lehetőségek széles skálája

Ahogy látod a munkaruházat számtalan formát ölthet, ennek megfelelően pedig többféle textilnyomási technikát is kínálunk, hogy mindig a szövetnek és a funkciónak a sajátosságait, valamint a költséghatékonyságot szem előtt tartva választhassuk ki a legideálisabb eljárást.

Gépi hímzés

Ez a lehetőség bizonyul a legtartósabb és legelegánsabb technikának. Költségvetés szempontjából ez számít azonban a legdrágábbnak is, viszont ár-érték arányban az erős igénybevételnek ez áll leginkább ellen.

DTF (Direct to Film) nyomás

Ez egy digitális technika, ami lehetővé teszi bármilyen kép átvitelét a textilre. Megbízhatósági és tartóssági szintet tekintve versenyképesnek bizonyul a szitanyomással. A részletgazdag grafikák és különösen színes designok esetén főként ezt a megoldást ajánljuk.

Szitanyomás, filmnyomás

Hagyományos, tintaalapú technika, amely rendkívüli ellenállóságot garantál, azonban ára nagy tételben térül meg és egyszínű vagy maximum 6 színű nyomat létrehozására alkalmas.

Szublimációs nyomtatás

Ez lényegében fólia rávasalásként is ismeretes, ami fényképminőséget kínál. A grafikát speciális tintával transzferpapírra nyomtatjuk, majd ezt a textil felületére vasaljuk. E technikát kizárólag világos színű felület esetén lehet alkalmazni.

Segédlet rendeléshez

Ha szeretnél élni emblémázási, textilnyomtatási szolgáltatásunkkal, gondold át az emblémázni kívánt:

  • textil típusát (póló, ing, pulóver, kabát stb.),
  • a darabszámot és színt,
  • a szükséges méreteket,
  • az embléma, felirat méretét és elhelyezkedését az anyagon.

Gyakori kérdések

Nem tudom melyik emblémázási lehetőség lenne számomra a legideálisabb. Tudtok segíteni a döntésben?

Természetesen. A munkaruházat emblémázás lehetőségei nem merülnek ki csupán a feliratozásban, logók és emblémák alkalmazásában. Többféle testreszabási lehetőség létezik, amelyek tovább növelhetik a vállalat megjelenését és a munkaruházat vonzerejét. Például, a színek, a szabásvonalak és a kiegészítők testreszabása lehetőséget ad a vállalat sajátosságainak és stílusának tükrözésére. A textil emblémázás megrendelése előtt lépj kapcsolatba velünk és mondd el az igényeit. Segítünk kiválasztani a megfelelő típusú ruházatot és a költséghatékonyságot is zem előtt tartjuk.

Kisebb darabszámú rendelést is vállaltok?

Igen. Rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez, legyen szó kis és nagy tételről egyaránt. Igazából nincs. De azt vedd figyelembe, hogy a kis darabszámú megrendeléseknél magasabb a költségarány, mivel az előkészületek költségei fixek, függetlenül a megrendelt mennyiségtől.

Egyedi vászontáska nyomtatást is vállaltok?

Igen. Kínálatunkban több különböző vászonszatyor áll rendelkezésre, azonban tudunk dolgozni saját, már meglévő táskára is.

Mivel az idő pénz, a tőlünk telhető legtöbbet megtesszük annak érdekében, hogy az elvállalt projekteket a határidők betartásával és a legmagasabb minőségben vigyük végig, minél gördülékenyebb munkafolyamattal.

Galéria

Egyedi pólónyomás, emblémázott céges póló, munkaruházat készítés - 9
Egyedi pólónyomás, emblémázott céges póló, munkaruházat készítés - 5
Egyedi pólónyomás, emblémázott céges póló, munkaruházat készítés - 7
Egyedi pólónyomás, emblémázott céges póló, munkaruházat készítés - 8
Egyedi pólónyomás, emblémázott céges póló, munkaruházat készítés - 1
Egyedi pólónyomás, emblémázott céges póló, munkaruházat készítés - 2

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.