Professzionális névjegykártya készítés Piliscsév

Rendeld meg az arculatodhoz szervesen illeszkedő névjegykártyádat és légy emlékezetes az üzleti célú találkozásaid alkalmával! Garantáljuk, hogy a tervezési folyamat során az elképzelésedet életre keltjük.

A közösségi médiafelületek és online eszközök növekvő dominanciája ellenére a névjegykártya továbbra is fontos elem a marketingben. Jelentősége olykor alábecsült, pedig apró méretének ellenére ez nem csak egy kapcsolattartási eszköz, hanem a márkád erősítésének egyik kulcsa is. Egyedi névjegykártya készítés segítségével ugyanis kiemelheted a vállalkozásod, céged személyiségét, illetve a szolgáltatásaid, miközben exkluzivitást és megbízhatóságot sugározva keltesz pozitív benyomást.

Hatékony kommunikáció egy pici lapra sűrítve

Ahhoz, hogy a névjegykártyád igazán megkapó legyen, célszerű olyan dizájnt kreálni, ami modern, követi az aktuális trendeket, harmonizál az üzleti identitásoddal és az arculatod jegyeit is tükrözi. A grafika tervezésének tekintetében elmondhatjuk, hogy a kevesebb határozottan több elv követendő.

Egyedi igényeknek megfelelő forma, szín és stílus

Szolgáltatásunk minősége garantálja, hogy a végeredmény pontosan olyan legyen, mint ahogyan azt az ügyfeleink elképzelik. A szabványos névjegykártya méret – 90x50 mm – a leggyakoribb választás, mivel a standard kártya tartókba biztosan belefér. Ettől függetlenül lehetőség van egyedi méretű és anyagú vagy akár speciális formájú kártya készítésére is, melyek a klasszikus alkalmazási területen túl számos célt szolgálhatnak. Íme néhány példa:

Hűségkártya, vendégkártya, bérlet

Sok esetben kis papírkártyán jutalmazzák a visszatérő ügyfeleket. Általában pecséttel, beírással vagy matricával jelölik az alkalmakat, és miután egy bizonyos szám kigyűlik, az ügyfél/vendég kap például egy ingyenes terméket vagy kedvezményt valamely szolgáltatás árából.

Ajándékkártya

Ezeket a kártyákat meghatározott összegben értékesítik, amit az ajándékozott a későbbiekben használhat fel termékek vásárlására vagy szolgáltatás igénybevételére.

Kupon kártya

Nyomtatott kupon formájában kedvezményt lehet biztosítani különböző ajánlatokhoz. A beváltható kuponok használata nemcsak új ügyfeleket vonz, hanem ösztönzi a meglévőket is a visszatérésre.

Esküvői ültetőkártya, névtábla

Ez a kis kártya mindamellett, hogy az adott alkalom stílusára szabott esküvői kiegészítőként, asztali dekorációként szolgál, segít a vendégeknek megtalálni a helyüket az asztaloknál. Mindezeken túl természetesen számos egyéb lehetőség is van kis méretű kártya tervezésére és nyomtatására, attól függően, hogy pontosan mire van igény.

Gyakori kérdések

Egyre digitálisabb világban élünk. Van egyáltalán még értelme a névjegykártya rendelésnek?

A digitalizáció ugyan számos lehetőséget kínál az online kommunikációra, az emberi kapcsolatok építéséhez és fenntartásához egy kézzelfogható névjegy továbbra is nélkülözhetetlen eszköz marad, hiszen emléket őríz a személyes találkozóról, ezért mi mindenképpen javasoljuk, hogy készíttess rád szabott névjegyet, hiszen az online és offline felületeid közötti hidat tudod általa ügyfeleidnek biztosítani. A kommunikációs csatornáid linkjeit egy szempillantás alatt elérhetővé teheted akár QR kód alkalmazásával, hiszen ez egy remek lehetőséget kínál arra, hogy a kártyát interaktív és dinamikus eszközzé tedd. Az ötvözése a névjegykártyával segíti a kommunikáció áramvonalasságát és megkönnyíti a kapcsolattartást.

Van minimális rendelési mennyiség?

Igen. A minimális darabszám 100 db, mert ennyi fér egy névjegykártya tartó dobozba és ennyi tudunk veszteség nélkül nyomtatni digitális eljárással. A kívánt darabszám egyébként befolyásolhatja az árat és a rendelési folyamatot, mert kb. 1000 db fölött már nyomdai mennyiségről beszélünk és más nyomási módszert kell használnunk a piacképes ár biztosításához.

Milyen információk kerüljenek fel a névjegykártyára?

Az optimális névjegykártya tervezésénél fontos az információk letisztult megjelenítése. A név, vállalkozás/cég neve és logója mellett egyéb adatokat is fel lehet tüntetni, mint például titulus, cím, telefonszám, e-mail cím, weboldal, közösségi profilok neve, QR kód.

Tudjuk, hogy egy vállalkozás működtetése a költségek optimalizálását és az idővel való hatékony gazdálkodást is jelenti, ezért kiemelt figyelmet fordítunk nemcsak a kedvező árakra, hanem a minőségre és a szolgáltatás sebességére is. Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a névjegykártya árak ismertetésén túl a legmegfelelőbb és legkreatívabb megoldást találjuk meg az igényeidre szabottan.

Tegyél szert egyedi és esztétikus névjegykártyára! Keress Minket!

Galéria

Professzionális névjegykártya készítés - 3
Professzionális névjegykártya készítés - 1
Professzionális névjegykártya készítés - 5
Professzionális névjegykártya készítés - 2
Professzionális névjegykártya készítés - 4
Professzionális névjegykártya készítés - 6

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.