Látványos plakát készítés - tervezés és nyomtatás - Pilisjászfalu

Lépj ki a sablonok árnyékából! Bízd ránk a kivitelezést design koncepciód megalkotásában! Kreatív, magával ragadó grafika, gyors átfutási idő, magas minőségű nyomtatás!

Reklámok vesznek minket körbe, amint kilépünk az utcára. Egyre több információ zúdul ránk. Ebben az egyre zajosabbá váló környezetben a figyelem megragadása és a célcsoport elérése komoly kihívást jelent.

Emelkedj ki a reklámzajból

Alkotó szellemű grafikai stúdióként állunk rendelkezésedre, hogy az elképzelésednek megfelelő figyelemfelkeltő plakátot hozzunk létre számodra. Szerintünk az igazán jó plakát az, ami maradandó vizuális élményt nyújt.

Legyen szó eseményről, kampányról, vagy bármilyen üzleti célú reklámról, egy megfelelően elkészített hirdetmény hatékonyan tudja közvetíteni a marketing üzenetet, hiszen egy rendkívül erős kommunikációs eszközről beszélünk.

A plakát tervezés azonban nem csupán a szépség és esztétika kérdése, hanem funkciójából adódóan sikeresen nyújt átfogó tájékoztatást is.

Tippek a plakát előzetes megtervezéséhez

  • Tömör, könnyen értelmezhető szöveg a könnyű befogadhatóságért.
  • A vizuális jelleget tekintve a célközönség preferenciáihoz való igazodás.
  • A legfőbb üzenet, fókuszpontba rendezése.
  • Érzelmeket kiváltó képek és illusztrációk, mert a jó kép többet ér ezer szónál.
  • Egyértelmű, cselekvésre hívó mondatok, szavak.
  • Kreatív, attraktív elrendezés, ami magára vonzza a tekintetet.
  • Logó feltüntetése, arculat alkalmazása – amennyiben van – az azonosíthatóság érdekében.

Ha a koncepciód megalkotásakor megfogadod ezeket a tippeket, együtt garantáltan létrehozhatunk egy olyan figyelemfelkeltő plakátot, ami nagy eséllyel járul hozzá, hogy elérd általa a kitűzött célt. Ha van arculatod, annak irányvonalait természetesen alkalmazzuk a tervezés során, hogy megőrizzük a márka megjelenésének egységét.

A színek, betűtípusok, grafikák és stílusok összhangját gondos alapossággal alkotjuk meg. Még ha nincs is egyértelműen meghatározott cégarculatod, tökéletesen ráérzünk a mondanivalód lényegére, és olyan plakátot tervezünk, ami maximális hitelességgel képvisel Téged.

Az ügyfeleink elégedettsége az elsődleges célunk, ezért szolgáltatásaink kvalitásából nem engedünk. A nyomtatás alapvető fontosságúnak tartjuk a színvonalas megjelenést szempontjából. Biztos lehetsz benne, hogy a végeredmény pontosan olyan lesz, mint ahogyan azt elképzelted.

Gyakori kérdések

Hozott grafika alapján szeretném a nyomtatást kérni. Ez problémát jelent?

Nem. Szívesen kinyomtatjuk a más által tervezett plakátokat is. Amennyiben a grafika a nyomat minőségére való tekintettel nem elégséges, javaslatot teszünk korrekcióra a szép eredmény érdekében.

A plakát készítés során megszülető grafikát át tudjátok méretezni, hogy máshol is tudjam használni?

Az általunk készített grafikát természetesen át tudjuk méretezni, de külön felszámított óradíj ellenében, hiszen ez a művelet számunkra plusz munkát jelent. Gyakorta szokták kérni a grafika megszerkesztését a social media felületekre optimalizáltan is, a különböző platformoknak megfelelő paraméterek szerint.

Képeket nekem kell biztosítanom a plakáthoz?

A saját fotók használata a plakátokon hozzájárul a hitelességhez, azonban ha nem rendelkezel jogosultságokkal a hozott képek használatához, akkor a szerzői jogok megsértésének felelőssége terhel, ami jogi konfliktusokhoz is vezethet. Ez utóbbi probléma elkerülhető jogtiszta stock fotó adatbázisokból származó illusztrációk használatával. Ilyen adatbázisokhoz nekünk van előfizetésünk, tehát a képek kérdésében támaszkodhatsz ránk.

Amennyiben szeretnél minket megbízni plakát tervezéssel, de még kérdésed van, lépj kapcsolatba velünk. Készen állunk, hogy segítsünk Neked a tökéletes plakát elkészítésében.

Galéria

Látványos plakát készítés - tervezés és nyomtatás - 5
Látványos plakát készítés - tervezés és nyomtatás - 4
Látványos plakát készítés - tervezés és nyomtatás - 2
Látványos plakát készítés - tervezés és nyomtatás - 9
Látványos plakát készítés - tervezés és nyomtatás - 3
Látványos plakát készítés - tervezés és nyomtatás - 7

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.