Reklám póló feliratozás, emblémázás, logózás Csolnok

Robbantsd be márkád a köztudatba, növeld branded ismertségét és szolgáltatásaid színvonalát kiváló minőségű, egyedi, reklám célú ruházat segítségével!
Reklám póló feliratozás, emblémázás, logózás - 9
Reklám póló feliratozás, emblémázás, logózás - 2
Reklám póló feliratozás, emblémázás, logózás - 8
Reklám póló feliratozás, emblémázás, logózás - 10
Reklám póló feliratozás, emblémázás, logózás - 4
Reklám póló feliratozás, emblémázás, logózás - 7

Örömmel köszöntünk a textil emblémázás izgalmas és kreatív világában, ahol rugalmas megoldást tudunk kínálni bármely oktatási, nevelési intézménynek, egyesületnek, társadalmi szervezetnek, önkormányzatnak, sportoló és munkahelyi csapatnak is igényeik kiszolgálásában magas színvonalú kivitelezéssel.

Az emlékezetes pillanatokban rejlő potenciál

Legyen szó elegáns öltözékről vagy promóciós célú ruházatról, a textilanyagokra történő nyomtatással a hétköznapi ruhadarabok kiemelkedő figyelemfelkeltő eszközökké válnak, amelyek mindamellett, hogy határozott üzeneteket és értékeket közvetíthetnek, segítik a brand beazonosítását, illetve a márka logójának népszerűsítését, további előnyös tulajdonsággal is bírnak.

Az emblémázott ruhák ereje motivációs erőben is mérhető

A valahová tartozni vágyás egy alapvető emberi igény, aminek megfelelően az emblémázott ruhák képesek erősíteni a csapat motivációját és elkötelezettségét a közös cél iránt, hiszen mélyítik az összetartást, ami rendkívül pozitív hatással van a közösségi légkörre és a produktivitásra is.

Szembetűnő megjelenés személyre szabott stílusban

Válassz stílusban és színben neked tetsző felsőruházatot és engedd szabadjára kreativitásod a segítségünkkel. Logót, szöveget, képet vagy saját tervezésű mintát is rá tudunk nyomni a textilre. Hozz létre maradandó benyomást az emberekben!

Sokrétű technológiai lehetőségek

A különféle ruházat típusnak megfelelően kínálunk különféle textilnyomási megoldásokat is. Akár nagyobb mennyiségben szeretnél rendelni, akár csak néhány pólóra van szükséged, megtaláljuk az igényeidnek legmegfelelőbb megoldást a szövet sajátosságait, a funkciót és a költséghatékonyságot figyelembe véve. Pontosan azt nyújtjuk, amire szükséged van.

Gépi hímzés

Ez a lehetőség bizonyul a legtartósabb és legelegánsabb technikának. Költségvetés szempontjából ez számít azonban a legdrágábbnak is, viszont ár-érték arányban az erős igénybevételnek a leginkább ellenálló.

DTF (Direct to Film) nyomás

Ez egy digitális technológia, mely során a kész grafikát egy fóliára nyomtatjuk, majd onnan hőprés segítségével átvisszük a kívánt felületre, ami világos vagy sötét textil is lehet. Előnyei között említendő, hogy nincs grafikai korlát, tehát részletes, élénk színvilágú, bonyolult minták is könnyedén kivitelezhetők vele. Már alacsony darabszámnál is versenyképes az árat produkál.

Szitanyomás, filmnyomás

Hagyományos, tintaalapú technika, amely rendkívüli ellenállóságot garantál, azonban az ára nagy tételben térül meg és egyszínű vagy maximum 6 színű nyomat létrehozására alkalmas.

Szublimációs nyomtatás

Ez lényegében fólia rávasalásként is ismeretes, ami fényképminőséget kínál. A grafikát speciális tintával transzferpapírra nyomtatjuk, majd ezt a textil felületére vasaljuk. Ezt az eljárást kizárólag világos színű ruhafelület esetén lehet alkalmazni. Professzionális gépeink és a minőségi ruházat, mint alapanyag gondoskodnak arról, hogy a a nyomatok hosszú élettartamúak és kifogástalanok legyenek.

Gyakori kérdések

A pólónyomtatás milyen áron mozog? Milyen információra van szükségetek ajánlat elkészítéséhez?

Pontos árat a grafika, valamint az emblémázandó ruhanemű ismeretében tudunk adni. Konzultáció során alaposan kifaggatunk, hogy megismerjük az elképzeléseid és az üzleti célodat, valamint a reklám célú ruházat funkcióját. Tisztázzuk a rendelési mennyiséget és hogy milyen nyomatra van szükséged.

Egyedi grafika tervezésére is van lehetőség?

Természetesen igen. A tervezési folyamatban igény esetén látványtervet is kapsz, így biztos lehetsz benne, hogy a végeredmény pontosan tükrözni fogja az elképzeléseid. A tervezet jóváhagyása után elkezdjük a kivitelezést.

Kisebb darabszámú rendelést is vállaltok?

Igen. Ügyfeleink igényeihez maximális rugalmassággal alkalmazkodunk, legyen szó kis vagy nagy tételű megrendelésről. Fontos azonban megjegyezni, hogy kisebb darabszám esetén magasabb lehet a készítés díja, mivel az előkészületek költségei fixek, függetlenül a megrendelt mennyiségtől.

Ne habozz! Lépj kapcsolatba velünk és segítünk Neked a reklámpólók elkészítésében!

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.