Reklámdekoráció, homlokzat dekor készítés Tát

Tanácstalan vagy az üzletfront kialakítást illetően? Tűnj ki plasztikus 3D betűk és világító betű dobozok segítségével! Figyelemfelkeltő, látványos 3d felirat és logó Tát
Reklámdekoráció, homlokzat dekor készítés - 4
Reklámdekoráció, homlokzat dekor készítés - 3
Reklámdekoráció, homlokzat dekor készítés - 5
Reklámdekoráció, homlokzat dekor készítés - 6
Reklámdekoráció, homlokzat dekor készítés - 2
Reklámdekoráció, homlokzat dekor készítés - 7

A forgalmas utcafrontok, a belváros tele vannak reklámüzenetekkel. A 3D épület felirat, a világító betűk pedig ebben a reklámzajjal teli környezetben különösen hatékonynak bizonyulnak az offline marketingkommunikációban.

Mi volt előbb? A tyúk vagy a tojás?

Nehéz megítélni mi az impulzívabb, a reklámtábla vagy a plasztikus épület felirat? Mind a plasztikus betűk, mind a reklámtáblák fontos szerepet játszanak a reklámdekoráció és a márkaépítés terén, de eltérő módon és eltérő céllal. A plasztikus betűk célja, hogy kiemeljék a brand vagy a cég nevét és szlogenjét a térből, míg a cégtáblák célja, hogy minél szélesebb közönséget érjenek el. Mindkét eszköz hasznos a marketing szempontjából, de a legjobb eredmény érdekében megfelelően kell használni őket a stratégiának megfelelően.

A funkció a középpontban

A plasztikus betű és a reklámtábla közötti alapvető különbség talán a felhasználás módja és az alkalmazási terület. A 3D hagvágás általában a márka, cég nevét és szlogenjét jelenítik meg olyan kiemelt helyeken, mint például a bejárat fölötti terület. A reklámtábla viszont jellemzően a forgalmas helyek szemmagasságában kerül kihelyezére, és arra szolgál, hogy széles figyelmet fókuszáljon.

Adj teret az üzenetnek!

A síkból kiemelkedő térbeli betűk és világító elemek szinte életre kelnek, intenzív benyomást hagynak a járókelőkben. Egy jól megtervezett, esztétikus 3D habdekor, világító doboz érzelmi reakciókat is kiválthat, ami pedig jelentősen hozzájárulhat ahhoz, hogy az ügyfelek már az üzletbe lépés előtt pozitív képet alkossanak a márkáról.

Atmoszférát teremtünk

A habbetűk olyan vizuális kommunikációs reklámeszközök, amelyek megjelenésükkel és térbeli kiterjedésükkel képesek az érzelmek kiváltására és hozzájárulni egy adott hangulat kiváltásához. A 3D habvágás kulcsa a szín, a forma, a megfelelő méret, illetve bármily meglepő, de a betűk közötti tér sem elhanyagoljható, hiszen mindez hozzáad ahhoz a vizuális élményhez, ami segít márkát erősítő, harmonikus külső környezetet teremteni.

A hagyományos reklámtáblák mellett egyre népszerűbbek a különféle reklámipari technológiákkal készült térbeli megoldások. Tudjuk, hogy a figyelemfelkeltés kulcsfontosságú, ezért a SMARTDEKOR csapata, olyan 3D plasztikus dekorációval készített felületeket kínál, amik garantáltan egyedülállóvá tesznek a versenytársak között.

Gyakori kérdések

3D plasztikus betűvágás, habvágás esetén a tervezést befolyásolják a helyszín jellemzői?

Igen. Figyelembe kell venni az épület homlokzatának vagy a belső térnek a méreteit, felületét, stílusát. A dekorációnak harmonizálni kell a környezettel is, hogy ne legyen túl tolakodó vagy éppen észrevehetetlen.

Épület felirat készítés esetén bármilyen formát ki lehet vágni?

3d világító betűk készítése és habvágás során is szinte bármilyen formát ki lehet vágni, azonban a túl apró részletek nem szerencsések. A grafika megfelelő előkészítését grafikai stúdiónkban meg tudjuk oldani.

Van-e speciális karbantartásra vagy tisztításra szükség a 3D betűknél?

A plasztikus 3D betűk tisztítása alkalomadtán javasolt, mert az idő múlásával por, szennyeződés vagy más anyagok lerakódhatnak a felületükön, ami megváltoztathatja az eredeti, vonzó megjelenésüket. Por és laza szennyeződés eltávolítása céljából használhatsz enyhe vízsugarat vagy olyan puha sörtéjű kefét, amivel óvatosan eltávolíthatod a felületi koszolódást. A túl erős dörzsölés vagy durvább kefe használata megkarcolhatja a felületet. Makacsabb szennyeződés esetén a langyos szappanos víz csodákra képes.

Tudjuk, hogy a kivitelező partner megválasztásakor a költségvetés is nagy szerepet játszik a döntésben, ezért arra bátorítunk vedd fel velünk a kapcsolatot és ismertesd velünk az elképzelésedet.

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.