Minőségi reklámtábla Piliscsaba

Helyezz ki reklámtáblát és tedd láthatóvá a márkád! Emelkedj ki a tömegből!

Az utca, a város tele van reklámokkal, melyek közül az egyik legimpulzívabb offline kommunikációs eszköznek a reklámtábla bizonyul, hiszen döntő benyomást hagy az emberekben. Egy esztétikus, jól megtervezett tábla érzelmi reakciókat is kiválthat, valamint jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy az ügyfelek már az üzletbe lépés előtt pozitív képet alkossanak a vállalkozásodról, cégedről.

A reklámtábla anyaga függ a felhasználás környezetétől

A reklámtábla készítés több formában is megvalósulhat és a számodra legmegfelelőbb megoldást megtalálni nem mindig egyszerű feladat. Számos kérdés merülhet fel benned, ha laikusként nem vagy biztos abban, hogy melyik lehetőséget válaszd. Fontos tisztázni, hogy mi a reklám dekoráció konkrét célja, hiszen a stílusát, látványvilágát és az üzenetét, amit közvetít legfőképp ez határozza meg.

Reklámeszközök típusai

Az áthaladó forgalmat célozva a gondosan elhelyezett, profin kivitelezett reklámtábla egy olyan eszköz, ami akár a járókelőkkel szembeni közvetlen interakciót is lehetővé teszi. A legnépszerűbb reklámtáblák közé tartoznak az alábbiak:

  • Cégtábla, cégér Az üzlet homlokzatán elhelyezett felirat vagy logó a vállalkozás azonosításául, illetve  megkülönböztetésül.
  • Információs tábla Irodai és kültéri fali információs táblák segítenek az eligazodásban, tájékoztatásban.
  • Reklámtábla Különféle megjelenési formában segíthet kommunikálni az ajánlatodat, mint például a világító tábla, megállító tábla vagy lábon álló hirdetőtábla, óriásplakát.
  • Kirakat- és üzletdekoráció Az üzleten belül, illetve a kirakatban elhelyezett táblák magukra irányítják a figyelmet, illetve az arculatot erősítve informálnak.

Milyen anyagokból készülhetnek a reklámtáblák?

Egy egyénre szabott cégtábla anyaga lehet például műanyag, fém, fa, akril, vászon. Kültéri dekoráció esetén nem elhanyagolható szempont a tartósság és az időjárásállóság, mivel ki van téve az időjárás viszontagságainak, melyekkel szemben ellenállónak kell lennie. A megvilágítás lehetősége növeli a reklámtábla láthatóságát a sötétben vagy rossz fényviszonyok között, ily módon a tábla éjjel-nappal szem lehet.

A hagyományos nyomtatási eljárások mellett igen népszerűnek bizonyulnak a különféle vágási technológiák. Sok esetben a készítés módja is kulcs lehet a figyelemfelkeltéshez. A cégtábla gyártás része maga a grafikai tervezés, a nyomtatás, illetve természetesen a szakszerű kihelyezés is. Csapatunk teljes körű szolgáltatást nyújt, beleértve a helyszíni felmérést és a karbantartást is.

Gyakori kérdések

Világító reklámtábla esetén több típus is létezik?

Igen. A világító táblák világa sokszínű. Beszélhetünk egyszerű megoldásról passzív külső világítással, vagy ultravékony, igényes világító dobozról LED lencsékkel és alkonyatkapcsolóval. Jelentős árkülönbség van a kettő opció között, ezért célszerű az igényekről és az ár-érték arányról egyeztetni.

Pályázati és projekt tájékoztató tábla készítést is vállaltok?

Igen. Legyen szó akár Magyar Falu Program táblákról, Széchenyi 2020 vagy épp Széchenyi Terv Plusz táblákról, minden esetben tartjuk az arculati kézikönyvekben meghatározott elvárásokat a kivitelezés során. Természetesen a kihelyezésben is segítünk.

Hogyan lehet hatékony és vonzó reklámot készíteni a táblák számára?

Fontos, hogy egyszerű és lényegre törő legyen az üzenet, kerüljük az információ zsúfolását. Felmérések szerint azok a színek, amelyek kieütnek a környezetükből, könnyebben vonzzák a tekintetet. Javasolt emocionálisan hatni a reklámmal vagy a képpel, mert az érzelmi beállítottságú tartalom jobban megfogja az embereket.

Tudjuk, hogy a kivitelező partner megválasztásakor a költségvetés is nagy szerepet játszik a döntésben, ezért arra bátorítunk vedd fel velünk a kapcsolatot és ismertesd velünk az elképzelésedet.

Galéria

Minőségi reklámtábla - 6
Minőségi reklámtábla - 2
Minőségi reklámtábla - 3
Minőségi reklámtábla - 5
Minőségi reklámtábla - 4
Minőségi reklámtábla - 1

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.