Kiállítási installációs eszközök, melyek segítségével kitűnhetsz a tömegből!

Tedd színessé üzleti megjelenésed praktikus roll-up állvány segítségével! Reklám dekoráció Pilisszentiván.

A Roll-Up (rollup) állvány vagy banner egy rendkívül közkedvelt, felgöngyölhető mobil kiállítási installációs eszköz, mely a szállítás egyszerűsége miatt kimondottan népszerű. Könnyen felállítható és lebontható, így bármilyen kiállításon, vásáron, rendezvényen vagy bemutatón pillanatok alatt az arculatodnak megfelelő, látványos, elegáns megjelenéssel képviseltetheted magad kül- és beltéren egyaránt.

Emeld branded hitelességét!

Roll up alkalmazásával a márkád üzenete hatékonyan kommunikálható a célcsoportod felé, növelve ezáltal akár az esemény sikerét is. Lehetővé teszi, hogy kifejezésre juttasd vállalkozásod egyediségét, hiszen bármilyen egyedi grafikával elkészíthető, hogy tökéletesen tükröze a márkád jegyeit.

Esztétikus, egységes megjelenés

A roll-up állvány más reklám dekorációkkal együtt alkalmazva teszi igazán konzekvenssé az arculat egységét. A különböző reklámeszközök kombinációja lehetőséget ad arra, hogy a brand egységes és összehangolt módon jelenjen meg minden helyszínen és eseményen.

Szokványos roll up méretek

A legáltalánosabb méretek a 85 cm x 200 cm és a 100 cm x 200 cm. Ezeken túl vannak szélesebb kivitelek is, melyek alkalmasak például sajtófalnak vagy kiállítási hátfalnak is.

Az állvány kiegészítő felszerelése egyébként a szállításhoz szükséges hordtáska is, tehát ezt nem kell hozzá külön megvásárolnod, hogy a reklámeszköz védve legyen az utazás közbeni sérülésekkel szemben.

Roll-Up állvány anyaga

A rollup banner váza alumínium, mely időtálló és könnyű, ami garanciát jelent a mobilitásra. A roll up reklámfelülete pedig polipropilén (PP) alapú szürkehátú vászon. Ez kerül nyomtatásra. A rollup állvány könnyen tisztán tartható enyhén nedves, mosogatószeres törlőkendővel. A laminálás nélküli nyomat pedig száraz ronggyal portalanítható.

Gyakori kérdések

Milyen reklámeszközöket javasoltok még a roll up-on kívül bevetni egy üzleti eseményen?

Gyakorta kerül rendelésre a roll bannerek mellé információs pult, strandzászlók és emblémázott reklámajándékok, szórólapok, prospektusok és plakátok. Mindezek összehangolt design-nal egy sokkal komplexebb és sokszínűbb megjelenést biztosítanak.

A roll banner reklámfelületén nem üt át a fény?

A roll-up design olyan anyagra kerül nyomtatásra, amely nem engedik át a fényt. A grafika erős napfény behatására is tökéletesen látható marad.

Roll up állvány készítés során mire kell figyelni hozott grafika leadásakor?

Lehetőség szerint törekedni kell a minél jobb felbontású képek használatára, mert a pixeles illusztráció nem kelt profi benyomást. CMYK színtér beállítását és kifutó terület alkalmazását javasoljuk, valamint fontos, hogy a grafika méretezése a roll banner méretével azonos legyen.

Szakmai csapatunk segít bármilyen reklám- és nyomdaipari kivitelezésben. Megtaláljuk a számodra legideálisabb kiállítási és promóciós reklámeszközt, hogy a következő rendezvényen lenyűgöző környezetet varázsolhass magad köré!

Galéria

Roll-up tervezés és készítés - 4
Roll-up tervezés és készítés - 2
Roll-up tervezés és készítés - 3
Roll-up tervezés és készítés - 1

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.