Szórólap tervezés és nyomtatás Kesztölc

Szólítsd meg az embereket egy kreatív, szemet gyönyörködtető szórólappal! Bízd ránk a grafikai tervezést és tapasztald meg az elképzelésednek megfelelő profi design erejét!
Szórólap tervezés és nyomtatás - 2
Szórólap tervezés és nyomtatás - 1
Szórólap tervezés és nyomtatás - 4
Szórólap tervezés és nyomtatás - 6
Szórólap tervezés és nyomtatás - 5
Szórólap tervezés és nyomtatás - 3

Ahogy a világ egyre zajosabbá válik a reklámoktól, a mondanivaló kiemelése és az emberek figyelmének megragadása egyre nagyobb feladatot jelent. De ne aggódj, mert a csapatunk itt van, hogy segítsen Neked ebben a kihívásban! Nagy lelkesedéssel készítünk olyan szóróanyagokat, amelyek tökéletesen illeszkednek ügyfeleink elképzeléséhez és maradandó benyomást hagynak.

Az eredetiség a kreativitással kezdődik

Akár van már arculatod, akár nincs, segítünk a grafikában és a nyomtatásban egyaránt. Hiszünk abban, hogy a hatékony szórólap tervezés nem csak kép és szöveg harmonikus megjelenítéséről szól, hanem az érzelmek kiváltásáról is. Úgy véljük ez segít átlépni a reklámzaj falait.

A tervezési folyamatunk során alaposan felmérjük az igényeidet és a célodat a szóróanyag funkcióját illetően, majd az aktuális design trendek ismeretében nekiállunk a tervezésnek. Különös figyelmet fordítunk a részletekre, biztosítva, hogy minden grafikai elem támogassa a megjelenés egységét. Olyan látványos eredményt garantálunk, ami megragadja üzeneted lényegét, miközben maximális hitelességgel képvisel Téged.

Ötletből valóság

Az ügyfeleink elégedettsége nem csupán cél, hanem hajtóerő, ami arra ösztönöz Minket, hogy a tőlünk telhető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Szilárdan hiszünk abban, hogy a minőség kérdésében nem szabad kompromisszumot kötni, különösen akkor, ha olyan promóciós eszközről van szó, mint a szórólap. Biztos lehetsz benne, ha Velünk dolgozol, a végeredmény felülmúlja az elvárásaid.

Gyakori kérdések

Hozott grafika alapján szeretném a nyomtatást kérni. Ez problémát jelent?

Nem. Szívesen kinyomtatjuk a más által tervezett plakátokat is. Amennyiben a grafika a nyomat minőségére való tekintettel nem elégséges, javaslatot teszünk korrekcióra a szép eredmény érdekében.

A plakát készítés során megszülető grafikát át tudjátok méretezni, hogy máshol is tudjam használni?

Az általunk készített grafikát természetesen át tudjuk méretezni, de külön felszámított óradíj ellenében, hiszen ez a művelet számunkra plusz munkát jelent. Gyakorta szokták kérni a grafika megszerkesztését a social media felületekre optimalizáltan is, a különböző platformoknak megfelelő paraméterek szerint.

Képeket nekem kell biztosítanom a plakáthoz?

A saját fotók használata a plakátokon hozzájárul a hitelességhez, azonban ha nem rendelkezel jogosultságokkal a hozott képek használatához, akkor a szerzői jogok megsértésének felelőssége terhel, ami jogi konfliktusokhoz is vezethet. Ez utóbbi probléma elkerülhető jogtiszta stock fotó adatbázisokból származó illusztrációk használatával. Ilyen adatbázisokhoz nekünk van előfizetésünk, tehát a képek kérdésében támaszkodhatsz ránk.

Készen állunk arra, hogy életre keltsük elképzeléseid. Hagyj maradandó benyomást gondos szakértelemmel tervezett szórólapunkkal!

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.