Szórólap tervezés és nyomtatás Pilisszentiván

Szólítsd meg az embereket egy kreatív, szemet gyönyörködtető szórólappal! Bízd ránk a grafikai tervezést és tapasztald meg az elképzelésednek megfelelő profi design erejét!

Ahogy a világ egyre zajosabbá válik a reklámoktól, a mondanivaló kiemelése és az emberek figyelmének megragadása egyre nagyobb feladatot jelent. De ne aggódj, mert a csapatunk itt van, hogy segítsen Neked ebben a kihívásban! Nagy lelkesedéssel készítünk olyan szóróanyagokat, amelyek tökéletesen illeszkednek ügyfeleink elképzeléséhez és maradandó benyomást hagynak.

Az eredetiség a kreativitással kezdődik

Akár van már arculatod, akár nincs, segítünk a grafikában és a nyomtatásban egyaránt. Hiszünk abban, hogy a hatékony szórólap tervezés nem csak kép és szöveg harmonikus megjelenítéséről szól, hanem az érzelmek kiváltásáról is. Úgy véljük ez segít átlépni a reklámzaj falait.

A tervezési folyamatunk során alaposan felmérjük az igényeidet és a célodat a szóróanyag funkcióját illetően, majd az aktuális design trendek ismeretében nekiállunk a tervezésnek. Különös figyelmet fordítunk a részletekre, biztosítva, hogy minden grafikai elem támogassa a megjelenés egységét. Olyan látványos eredményt garantálunk, ami megragadja üzeneted lényegét, miközben maximális hitelességgel képvisel Téged.

Ötletből valóság

Az ügyfeleink elégedettsége nem csupán cél, hanem hajtóerő, ami arra ösztönöz Minket, hogy a tőlünk telhető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Szilárdan hiszünk abban, hogy a minőség kérdésében nem szabad kompromisszumot kötni, különösen akkor, ha olyan promóciós eszközről van szó, mint a szórólap. Biztos lehetsz benne, ha Velünk dolgozol, a végeredmény felülmúlja az elvárásaid.

Gyakori kérdések

Hozott grafika alapján szeretném a nyomtatást kérni. Ez problémát jelent?

Nem. Szívesen kinyomtatjuk a más által tervezett plakátokat is. Amennyiben a grafika a nyomat minőségére való tekintettel nem elégséges, javaslatot teszünk korrekcióra a szép eredmény érdekében.

A plakát készítés során megszülető grafikát át tudjátok méretezni, hogy máshol is tudjam használni?

Az általunk készített grafikát természetesen át tudjuk méretezni, de külön felszámított óradíj ellenében, hiszen ez a művelet számunkra plusz munkát jelent. Gyakorta szokták kérni a grafika megszerkesztését a social media felületekre optimalizáltan is, a különböző platformoknak megfelelő paraméterek szerint.

Képeket nekem kell biztosítanom a plakáthoz?

A saját fotók használata a plakátokon hozzájárul a hitelességhez, azonban ha nem rendelkezel jogosultságokkal a hozott képek használatához, akkor a szerzői jogok megsértésének felelőssége terhel, ami jogi konfliktusokhoz is vezethet. Ez utóbbi probléma elkerülhető jogtiszta stock fotó adatbázisokból származó illusztrációk használatával. Ilyen adatbázisokhoz nekünk van előfizetésünk, tehát a képek kérdésében támaszkodhatsz ránk.

Készen állunk arra, hogy életre keltsük elképzeléseid. Hagyj maradandó benyomást gondos szakértelemmel tervezett szórólapunkkal!

Galéria

Szórólap tervezés és nyomtatás - 4
Szórólap tervezés és nyomtatás - 2
Szórólap tervezés és nyomtatás - 5
Szórólap tervezés és nyomtatás - 6
Szórólap tervezés és nyomtatás - 7
Szórólap tervezés és nyomtatás - 3

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.