Mintha csak rajzolva lenne!

Amikor a praktikusság találkozik az eleganciával. Mint a képeken is érzékelhető, világító reklámtábláinkkal, világító dobozainkkal rendkívül élénk és színes megjelenés érhető el akár nappali, borongós időben is.

A cégtulajdonosok, vállalkozások sokszor azért idegenkednek a világító reklámfelületektől merthogy azok vaskosak, ormótlanok a belső világítás pedig gyakran foltos, pontszerű. Nemegyszer sajnos a még világító led vagy neoncsövek is átütnek a grafikán.

Ezek valóban nagyon illúzió romboló dolgok, de már nem szükségszerű, hogy így legyen. Mi a SMART DEKOR Kft-nél úgy gondoljuk, hogy napjainkban már szinte alapkövetelmény egy világító dobozzal szemben, hogy az karcsú és elegáns megjelenésű legyen, ezzel is biztosítva a megrendelő számára az exkluzív megjelenést.

Az idei évben folyamatosan dolgoztunk azon, hogy ezen igénynek megfeleljünk és szerintünk sikerült. A teljes egészébe saját fejlesztésű szerkezeteink vastagsága a kétoldalas világító doboz esetén sem haladja meg az 5 cm-t. Ezzel együtt sikerült a reklámfületek belső világításának a homogenitását és intenzitását is megőrizni.

És ha azt gondolná, hogy egy ilyen karcsú, elegáns reklámtábla minden bizonnyal sérülékeny, akkor téved. A belső vázszerkezet kialakítása a megfelelő stabilitásról, míg a kívánság szerinti porfestés vagy horganyozás a felületvédelemről és a korrózióállóságról gondoskodik.

De miért is érdemes világító dobozt, világító táblát vagy világító betűt választania cége, vállalkozása megjelenítésére?

  • A LED-es világító hirdetőtáblák sokkal világosabbak, és nagyobb távolságról vonzzák a tekintetet, kötik le a figyelmet.
  • Az Outdoor Media Association egyik reklámpiaci elemzésében megállapította, hogy a világító dobozok és világító reklámtáblák esetében minél nagyobb a szerkezetek kialakítása, annál nagyobb a megtérülési mutató is. (Itt azért nyilván vannak észszerűségi határok is)
  • Jóval erősebb a figyelemfelkeltő hatása a világító reklámoknak mint a hagyományos, nem világító reklámdobozoknak. Ezáltal sokkal szélesebb korosztály és vásárlói bázis figyelmét érheti el.
  • Marketing kutatások kimutatták, hogy két hasonló termékkört, szolgáltatást nyújtó cég közül a vásárlók jóval nagyobb arányban választják a világító reklám felülettel rendelkező vállalkozást, üzletet.
  • A világító reklámtáblával rendelkező cégek, üzletek neveit jóval nagyobb számban jegyzik meg és keresik fel az emberek. (Szerintünk ezt nem nagyon kell bizonygatni)
  • Korunk embere túl elfoglalt ahhoz, hogy keresse, körbejárja és összehasonlítsa az üzleteket. Valószínűleg betérnek az első, számukra feltűnő helyre, ahol feltételezik, hogy megtalálják azt, amire szükségük van.

A fenti tények és a piacon szerzett sok évi tapasztalatunk alapján úgy véljük, hogy a napjainkra jellemző erőteljes megjelenési verseny mindenképp ennek a reklámtechnológiának a további térnyerését vetíti előre.

A SMART DEKOR Kft-nél leendő és meglévő ügyfeleinknek is elsősorban a világító reklámtáblákat és reklámfelületeket ajánljuk, amennyiben szeretnének erőteljesen kitűnni a konkurencia tengeréből.

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.