Szolgáltatások

Válassz minket és minőségi szolgáltatásainkat!
Digitális nyomtatás

Digitális nyomtatás

Talán ismeretlenek számodra a digitális és ofszet nyomtatás közötti különbségek. Akár kis, akár nagy példányszámban szeretnél nyomtatni, mi vagyunk számodra az ideális nyomdai partner.

Grafikai tervezés

Grafikai tervezés

A reklámdekoráció megjelenésével is sugallja a képviselt értéket. Közvetítsd a megbízhatóságot és minőséget! Mi segítünk hogy az arculat minden részlete visszaköszönjön a felületeiden.

Autó dekoráció

Autó dekoráció

Figyelemfelkeltő, részleges vagy teljes autódekoráció időtálló 2D vagy 3D fóliázással. A látványos autómatrica tervezése számos előnyös tulajdonsággal bír, fordítsd a javadra őket!

Autó sötétítés

Autó sötétítés

Hatóságilag engedélyezett autófólia minden autótípusra. UV szűrés, belátás-, hő- és fényvédelem. Minőségi autóüveg fóliázás sorszámozott és hologrammal ellátott műbizonylattal.

Reklám és ajándéktárgy emblémázás

Reklám és ajándéktárgy emblémázás

Kreatív céges ajándéktárgyban gondolkodsz? Promóciós célú, márkát erősítő reklámajándék nyomtatásához keresel megoldást? Katalógusunkban kedvedre válogathatsz széles termékskálánkból.

Textil emblémázás

Textil emblémázás

A csapat póló nyomtatás, céges munkaruházat emblémázás számos technológiával kivitelezhető. Ismerd meg a feliratozás, megszemélyesítés különböző módjait és válaszd ki számodra megfelelő megoldást!

Nagyformátumú nyomtatás

Nagyformátumú nyomtatás

Nagyobb méretű reklámhordozók, információs felületek digitális nyomtatása rövid határidővel, a felhasználás módjához igazítva, prémium minőségben, hordozóanyagtól függően akár 300 cm szélességben is.

Enteriőr- és homlokzatdekoráció

Enteriőr- és homlokzatdekoráció

Az egységes, esztétikus megjelenés az épületdekoráció, üzlet- és kirakatrendezés területén is nélkülözhetetlen. Elképzelésednek megfelelően üzlet dekoráció, plasztikus 3D feliratok, világító doboz tervezésében kérd segítségünket!

Egyedi reklámfelületek, kiállítási eszközök

Egyedi reklámfelületek, kiállítási eszközök

Hostess pult, kiállítási stand, könnyedén szállítható reklámfelületek, mobil kiállítási display rendszerek, állványok, eszközök egyedileg tervezett kreatívval, rendezvényre, konferenciára, bolti üzletbe.

Minőség a te szolgálatodban

Tőlünk az elképzelésednek megfelelő végterméket kapod. Teljeskörű szolgáltatást kapsz a grafikai tervezéstől egészen a kivitelezésig.

A reklámtáblák, kirakatportálok, homlokzatok, üzlethelyiségek külső-belső dekorálása, az autódekor, valamint a különféle rendezvényeken történő kitelepülés is a reklámdekoráció témakörébe tartozik.

E reklámipari tevékenység kiemelt szakértelmet kíván, hiszen a munkafolyamatok az igény-, valamint helyszíni felmérés tekintetében alapos körültekintést igényelnek. Néhány cégnél megesik, hogy a reklámdekoráció elkészítését házon belül igyekeznek megoldani, azonban ilyenkor sajnos gyakran előfordul, hogy nem születik kifogástalan végeredmény. Ennek több oka is lehet.

Egyrészt sok helyen nem állnak rendelkezésre megfelelő alapanyagok, technológia, így nagyon nehéz minőségi dekorációt alkotni. Másrészt nem jut kellő idő és energia a munka mellett a kreatív ötletek kibontakoztatására, a reklámdekoráció tökéletesítésére. Éppen ezért érdemes inkább olyan külsős cégre bízni a dekorációt, ahol profik foglalkoznak a tervezéssel és kivitelezéssel.

Grafikai stúdiónk megbízható partnerként tudja számodra széleskörű dekorációs és nyomdai szolgáltatásait felkínálni.

Kövess minket Instagramon!

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.