Szolgáltatások

Válassz minket és minőségi szolgáltatásainkat!

Minőség a te szolgálatodban

Tőlünk az elképzelésednek megfelelő végterméket kapod. Teljeskörű szolgáltatást kapsz a grafikai tervezéstől egészen a kivitelezésig.

A reklámtáblák, kirakatportálok, homlokzatok, üzlethelyiségek külső-belső dekorálása, az autódekor, valamint a különféle rendezvényeken történő kitelepülés is a reklámdekoráció témakörébe tartozik.

E reklámipari tevékenység kiemelt szakértelmet kíván, hiszen a munkafolyamatok az igény-, valamint helyszíni felmérés tekintetében alapos körültekintést igényelnek. Néhány cégnél megesik, hogy a reklámdekoráció elkészítését házon belül igyekeznek megoldani, azonban ilyenkor sajnos gyakran előfordul, hogy nem születik kifogástalan végeredmény. Ennek több oka is lehet.

Egyrészt sok helyen nem állnak rendelkezésre megfelelő alapanyagok, technológia, így nagyon nehéz minőségi dekorációt alkotni. Másrészt nem jut kellő idő és energia a munka mellett a kreatív ötletek kibontakoztatására, a reklámdekoráció tökéletesítésére. Éppen ezért érdemes inkább olyan külsős cégre bízni a dekorációt, ahol profik foglalkoznak a tervezéssel és kivitelezéssel.

Grafikai stúdiónk megbízható partnerként tudja számodra széleskörű dekorációs és nyomdai szolgáltatásait felkínálni.

Kövess minket Instagramon!

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.