Autó dekoráció

Figyelemfelkeltő, részleges vagy teljes autódekoráció időtálló 2D vagy 3D fóliázással.

Az autófóliázás vagy gépjárműfóliázás egy igazán potenciális mobil reklámeszköz.

Egyéni vállalkozóknak, közületeknek és cégeknek egyaránt nagyszerű és költséghatékony megjelenést biztosít, ugyanis a jármű felületén a céges logó, szlogen, elérhetőségi adatok és egyéb arculati elemek megjelenítése költséghatékony reklám megoldásnak minősül.

Ami egyszer felkerül, az évekig közvetíti a meghatározott üzenetet bármerre, ahol elhalad. Jármű dekorációval, autófóliázással mindenki találkozott már, legyen az személyautó, kisteherautó, kamion, busz, vagy akár hajó. Ha egy jármű a forgalomban halad, akkor nem csak a körülötte haladó autókban utazók, de a gyalogosok is észreveszik, a rajta lévő feliratok pedig ettől kezdve komoly reklámértékkel bírnak.

Ne hagyd veszni ezt a nagyszerű lehetőséget!

Tőlünk nem csupán a kész terméket, de annak tervezését is megrendelheted, és a felhelyezését ránk bízhatod.

Hozott vagy általunk készített grafikai terv alapján a dekoráció készülhet anyagában színezett plotterfóliából (jellemzően feliratok, egyszerű grafikák logók esetében) illetve digitális nyomtatással (pl. céglogóknál, fényképeknél, bonyolult grafikáknál, illusztrációknál), de gyakran alkalmazzuk a kettő kombinációját is.

Autódekoráció matrica választásakor a 2D- vagy 3D-fóliázás a két opció. 2D autófóliázás esetén a gépjármű egy-egy elemét dekoráljuk, feliratozzuk a logó, felirat fóliából történőkivágásával. A 3D fóliázás pedig a gépjármű részleges vagy teljes fóliázását jelenti íves, nútos felületeken a hőre lágyuló 3D fólia adottságaiból adódóan.

Részben, ide tartozik a járművek hővédelme is melynek során a karosszéria üvegfelületeit vonjuk be speciálisan erre a célra gyártott fóliával, ami akár az UV sugárzás 90%-t is képes kint tartani és egyben a betekintés ellen is védelmet nyújt.

Az alábbi, folyamatosan bővülő galériákban már elkészült jármű fóliázások, autófóliázások és autódekorációs képek találhatóak. Az autófóliázás lehetőségét kínáljuk neked, ha céged, vállalkozásod szolgáltatásait még jobban szeretnéd megismertetni.

A széleskörben alkalmazott részleges vagy teljes autódekor a cégarculat egységéhez is hozzájárul.

Amennyiben szeretnéd a járműdekoráció szolgáltatást igénybe venni, forduljon hozzánk bizalommal.

Segítünk elképzelésed megvalósításában!

Lépések a sikeres együttműködéshez:

1

Először egyeztessünk, hogy mit szeretnél és milyen típusú járműre. Itt a legjobb ha mindjárt az adott autóval jössz. Nagyban felgyorsítja az egyeztetést.

2

Szemrevételezzük a jármű karosszériáját, méreteket veszünk, kiválasszuk a fólia színét.

3

Ha nyomtatott vagy vágott grafikát szeretnél akkor arról is egyeztetünk.

4

Megírjuk az árajánlatot.

5

Ha az ár elfogadható számodra akkor egy egyeztetett időpontban nekilátunk a csomagolásnak.

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.