Reklámdekoráció

Épületdekoráció, üzlet- és kirakatrendezés. Elképzelésednek megfelelő üzlet dekoráció, plasztikus 3D feliratok, világító doboz.

Nem tudsz eligazodni a különféle egyedi cégtábla, eligazító, tábla típusok között?

Tanácstalan vagy, hogy plasztikus habvágás vagy világító dobozbetű lenne-e számodra az ideális megoldás?

Bármilyen elképzeléssel, ötlettel fordulhatsz hozzánk, nálunk minden korszerű alapanyag és professzionális technológia rendelkezésre áll a megvalósításhoz. Te megálmodod, mi elkészítjük. Válaszd a könnyebb utat a dekoráció elkészítéséhez, tapasztald meg grafikai stúdiónk szolgáltatásainak előnyeit.

A hagyományos reklámeszközök között említett cég vagy reklámtáblák napjainkra sem veszítettek hatékonyságukból. A reklámtáblák folyamatosan gondoskodnak a cégek népszerűsítéséről.

Esetükben nincs szükség bonyolult technikai megoldásokra, internetkapcsolatra, így olyanokhoz is eljuthat a vállalkozás híre, akik nem igazán használják a világhálót az információszerzéshez vagy csak egyszerűen arra járnak, közlekednek.

Egy igényesen elkészített reklám vagy cégtábla tartós, 24 órás megjelenést biztosít a marketinggel kapcsolatban, így ezért is érdemes ezt a megoldást választani, ha hosszabb távú jelenlétben gondolkodsz. Csapatunk minőségi, megbízható szolgáltatás keretein belül készíti el a megrendelt terméket, melyet igyekszünk minél rövidebb időn belül legyártani, hogy mihamarabb elkezdhesd azt használni.

A leggyakrabban alkalmazott reklámeszközök között kínáljuk a következőket:

 • cégtábla készítés, reklámtábla tervezés, készítés, betűkivágás
 • pályázati tábla készítés, projekt tábla készítés
 • információs tábla, feliratok gyártása, kültéri információs tábla készítés
 • kirakat dekoráció, kirakat matrica
 • padlómatrica nyomtatás, gyártás

A fent említett reklámeszközök között akár megtaláltad, akár nem azt, amire szükséged lenne, kérd segítségünket!

Lépések a sikeres együttműködéshez:

1

Előzetes szóbeli megbeszélés, igényfelmérés.

2

Ezt követően mindenképp célszerű egy helyszíni egyeztetés, melynek során felmérjük a megjelnítésre szánt felület/terület állapotát, környezetét. (Felület minősége, terepviszonyok, utcakép, közelben lévő domináns színek, rögzíthetőséget, stb.) Szóba kerülnek a lehetséges megoldások.

3

Az egyeztetések során elhangzottak alapján küldjük az árajánlatot írásban.

4

Ha ezt elfogadod és még nincs kész grafikai anyagod akkor kezdődik a tervezés, előkészítés, ha van akkor ugrunk a kivitelezésre.

5

Elkészítjük a dekor és marketing elemeket, igény esetén szállítunk, telepítünk.

Reklámdekorációval kapcsolatos kérdések

 • Tudtok világító reklámtáblákat is készíteni?

  Igen tudunk, de itt is rendkívül szerteágazó a történet. Lehet az egy sima tábla passzív külső megvilágítással, vagy akár egy vékony rendkívül elegáns reklámdoboz ledlencsékkel, szürkületkapcsolóval. A kettő közt nyilván árban is nagy a különbség, ezért mindenképpen célszerű egyeztetni a számodra leginkább elfogadható ár/érték arányról.

 • Mi az a molinó konfekcionálás?

  Amikor a ponyva széleit körben visszahajtjuk, leragasztjuk, és ebbe megvastagított részbe kerülnek a ringlik. Ezzel jelentősen növelhető a molinók élettartama. Beltéri, vagy kültéren csak rövid ideig használt ponyváknál ez a művelet elengedhető.

 • Olyan fólia létezik amin mindig csak kifelé lehet látni?

  Nem, sajnos ezt a fóliát még nem fejlesztették ki. Ha kint sötétedik és bent felkapcsolod a villanyt, akkor a láthatóság iránya is megfordul.

 • Projekt táblákat is készítetek?

  Igen. Készítünk ez előírásoknak megfelelő projekt táblákat, mint például a Széchenyi 2020, Széchenyi terv plusz, stb.

 • Információs rendszerre lenne szükségem. Tudtok segíteni?

  Igen, irodákba, közösségi épületekbe, orvosi rendelőkbe, termelési területekre szánt tájékoztató rendszereket is tudunk készíteni.

 • A plasztikus felirat mit jelent?

  Egy homlokzati felirat vagy logó nem csak sima, festett habbetűből készülhet. Sokféle anyagot és ezek kombinációját is használhatjuk a megjelenés során. Lehet például anyagában színezett akrillap, vagy akár egy effektes fóliával bevont kompozit lemez.

 • A strandzászlókhoz tartószerkezet is jár?

  Igen, amennyiben szükséged van rá, természetesen azt is adunk hozzá.

 • Strandzászlókat is készítetek?

  Igen! Itt azonban óriási a választék mind méretben mind formában. Lehet csepp, téglalap vagy cápauszony alakú, valamint 70x190 cm -től akár 125x375 -ig nőhetnek. Mindenképp egyeztessünk rendelés előtt.

 • A roll upokon nem üt át a fény?

  Nem! Minden esetben hátulról fényzáró réteggel ellátott filmet használunk.

 • A roll-upban cserélhető a grafika?

  Igen, minden további nélkül lehet cserélni a grafikát a hordozóval együtt.

 • Roll-upot is tudtok készíteni?

  Igen tudunk. Viszont ezek a szerkezetek is többféle méretben és minőségben érhetők el, ezért ebben az esetben is célszerű rendelés előtt egyeztetnünk.

 • Mi az a reklámmolinó, vagy reklámponyva?

  Az egyik leginkább költséghatékony és egyben mobil megjelenési forma. Egy speciális, nyomtatható felülettel ellátott műanyag ponyva, ami bárhol elhelyezhető ahol van két fix pont a kifeszítéséhez. Ha már nem kell, vagy csak máshová tennéd akkor egyszerűen feltekered és már viheted is.

 • A habbetűket kicsipkedik a madarak?

  Soha ne mond azt, hogy soha! De, ha a gyártás során a megfelelő kültéri festéket használják akkor jó eséllyel elkerülhető a jelenség. Mi még eddig nem futottunk bele. Sok helyen sajnos azzal jóárasítanak, hogy az olcsóbb, beltéri festékkel kenik le a habbetűket, habgrafikákat.

 • Meddig marad fent a habbetű, nem fog leesni?

  Nem, nem fog leesni. Mi minden esetben kültéri ragasztóval helyezzük fel a dekorációs elemeket. Ameddig a homlokzat nem sérül, addig a betűk is fent lesznek.

 • Nem szeretném közvetlenül a homlokzatra ragasztani a habbetűket, van erre megoldásotok?

  Igen, lehet őket táblára is ragasztani, így eltávolításkor nem marad ott a ragasztó a falon, csupán a csavarok helyét kell eltüntetni.

 • Nyomtatott vagy vágott grafika jobb?

  Az attól függ! Egy pixel képet sajnos nem lehet plotterfóliából kivágni ott csak a nyomtatás marad. Viszont az 1-2 színből álló logókat, feliratokat, grafikákat kültéren mindenképpen célszerűbbnek tartjuk fóliából kivágni. Azok ugyanis teljes anyagukban színezettek, így sokkal később fakulnak, valamint jobban bírják az igénybevételeket, erőteljesebb a színük.

 • A kültéri táblák tartósak?

  Igen, ha a megfelelő anyagokat használjuk. Sok helyen sajnos azzal próbálnak alacsony árat elérni, hogy a beltérre szántakból, vagy kültéri, de kifejezetten rövid élettartamú anyagokból készítik el a táblákat. „Lefelejtik” a védőlaminálást, utángyártott,”kedvező” árú tintával nyomtatnak stb. Ha megfeketedett fóliákat, málló felhullámosodott táblákat látsz akkor az ilyen olcsósított megoldás.

 • Gyakran látok felhullámosodott táblákat, ez mitől van?

  Sok helyen sajnos azzal próbálnak alacsony árat elérni, hogy a beltérre szántakból, vagy kültéri, de kifejezetten rövid élettartamú anyagokból készítik el a táblákat. „Lefelejtik” a védőlaminálást, utángyártott,”kedvező” árú tintával nyomtatnak stb. Ha megfeketedett fóliákat, málló felhullámosodott táblákat látsz akkor az biztosan olcsósított megoldás.

 • A Grafika elkészítését is vállaljátok?

  Igen! Ami viszont fontos, hogy legalább egy vázlatos elképzelésed legyen arról, hogy mit szeretnél. Ez alapján már tudunk egy skiccet készíteni amivel elindulhatunk a tervezés útján a megvalósítás felé.

 • Hozott grafikával is tudtok dolgozni?

  Jó ha van, de ha nincs, az sem baj. Amennyiben a grafika máshol készült akkor nem árt tisztázni a készítőjével, hogy mire szeretnéd használni az anyagot, mert sajnos nem minden elképzelés valósítható meg pixelképből. Ha belefutsz egy önjelölt „szakemberbe” mindenképp nézd meg az eddigi munkáit. Sajnos nagyon sok az önjelölt kókler, aki mivel már látott „fotósoppot” akkor már grafikusnak nevezi magát. Ha a hozott anyag jelentős utómunkálatokat kíván akkor sajnos nekünk is szükséges erre munkadíjat felszámolni. Ezért célszerű már az árajánlat kérése során ezt egyeztetnünk.

 • Mik tartoznak ide?

  Reklámtáblák, megállítótáblák, reklámmolinók, cégtáblák, habbetűk, információs táblák, roll-upok, strandzászlók, világító dobozok, kirakatdekorációk, plasztikus feliratok, homlokzati dekorációk, információs rendszerek, kirakatmatricák. Szóval sok minden.

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.