Digitális nyomtatás

Akár kis, akár nagy példányszámban szeretnél nyomtatni, mi vagyunk számodra az ideális nyomdai partner.

A mai digitális korban sokan úgy gondolják, hogy a hagyományos nyomtatásnak, nyomdai termékeknek már nincs létjogosultsága. Nos tévednek.

Külföldi tanulmányok azt mutatják, hogy a nyomtatott marketing anyagok jelentősebb nyomot hagynak az emberekben, mint a gyorsan átpörgethető virtuális tartalmak.

Ha kézzel fogható, nyomtatással készült reklámmal célzod meg a fogyasztót, akkor nagyobb esélye van a márkanév, szolgáltatás, termék rögzülésére és a hirdetések visszahívására.

Amennyiben nagy (akár több ezres) példányszámra van szükséged, minél kedvezőbb áron, abban az esetben az ofszet nyomtatásra van szükséged. Partnernyomdánkkal kialakított szoros együttműködésnek köszönhetően immáron ezen a területen is képesek vagyunk ügyfeleink igényeit igen széles spektrumban kiszolgálni.

Kis példányszámban, rövid határidővel a digitális nyomtatás számodra a megfelelő technológia. Stúdiónk készséggel áll rendelkezésedre kis darabszámú reklámanyag nyomtatása esetén is.

Néhány kapcsolódó nyomdai szolgáltatásunk a teljesség igénye nélkül:

 • névjegykártya készítés, névjegykártya nyomtatás
 • szórólap készítés, szórólap nyomtatás
 • plakát készítés, plakát nyomtatás
 • termékcímke tervezés, nyomtatás

Az általunk megtervezett grafikákon túl hozott anyag nyomtatását is vállaljuk. Nagyformátumú (szélesformátumú) nyomtatás révén biztosítjuk a különféle reklámeszközök változatosságát.

Amennyiben Neked is nyomdai termékre vagy marketinganyagra, reklámdekorációra van szükséged, keress minket! Várjuk érdeklődésed abban az esetben is, ha nem vagy benne biztos, hogy az ofszet vagy a digitális technológia a számodra ideális nyomtatási mód.

Digitális nyomtatással kapcsolatos kérdések

 • Ofszetnyomást is vállaltok?

  Nem, sajnos azt nem tudunk, de kapcsolatainkon keresztül nagy szívesen lebonyolítjuk a folyamatot, ezzel levéve a válladról a nyomdákkal való küzdelem nyűgjét.

 • Milyen névjegykártya méretek vannak?

  90 mm x 50 mm (fekvő névjegykártya) 50 mm x 90 mm (álló névjegykártya) 85 mm x 55 mm (fekvő névjegykártya) 55 mm x 85 mm (álló névjegykártya) Magyarországon a 90 x 50 mm-es, vagy 50 x 90 mm-es névjegykártya formátum az elterjedtebb.

 • Névjegykártyából mi a minimális rendelési mennyiség?

  Névjegykártyából minimum 100 darabot kell rendelned. Ettől a mennyiségtől tudjuk elfogadható ár/érték arányban legyártani számodra. Utána 50 darabonként ugorhatunk a mennyiséggel.

 • Milyen szórólap méretek vannak?

  A gyakorlatban van néhány költséghatékony méret amit jóval gazdaságosabban lehet gyártani mint másokat mivel kevesebb hulladék keletkezik. Ilyen az A6, A5, A4 méretek. Ezektől ellehet ugyan térni, de akkor megemelkednek az egy darabra jutó kiadások.

 • Szórólapból mi a minimális rendelési mennyiség?

  Szórólapból minimum 100 darabot kell rendelned. Ettől a mennyiségtől tudjuk elfogadható ár/érték arányban legyártani számodra. Utána 50 darabonként ugorhatunk a mennyiséggel.

 • Plakátokat szeretnék rendelni. Azt is tudtok nyomtatni?

  Igen, plakátokat is tudunk akár 133 cm szélességig nyomtatni.

 • Öntapadós matricákat szeretnék rendelni. Tudtok ilyet is nyomtatni?

  Igen, tudunk, akár 133 cm szélességben is.

 • A matricákat tudjátok formára vágni?

  Igen. A fizikai lehetőségeken belül bármilyen 2D formát ki tudunk vágni.

 • Lukacsos fóliára is tudtok nyomtatni?

  Igen, tudunk. Az az One way vision fólia.

 • Tekercses anyagok esetén mi a legkisebb rendelhető mennyiség?

  Tekercses anyagoknál az első négyzetmétert sajnos minden esetben ki kell számláznunk, mivel azzal ugyanannyi előkészület van mint a sok méterrel.

 • Termékcímkékre lenne szükségem, azt is tudtok nyomtatni?

  Igen, de csak olyat, ami csomagolásra kerül, mivel az élelmiszerrel közvetlenül érintkezőkre szigorú szabályok vannak.

 • Plasztikkártyákra szeretnék nyomtattatni, vállaljátok?

  Igen, plasztikkártyákra is tudunk nyomtatni.

 • Küldöm a grafikát. Nyomtatás előtt átnézitek?

  Csak gyártási szempontból, méret és felbontás tekintetében ellenőrizzük, valamint hogy megfelel e az adott termék grafikai elvárásainak (pl. vágójelre nem esik felirat, elegendő e a kifutó stb..) A tartalmi és nyelvtani hibákért kapott anyagok esetén semmiféle felelősséget nem vállalunk.

 • Van kész grafikám. Milyen formátumban küldhetem?

  CMYK Composite PDF.

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.