Digitális nyomtatás

Akár kis, akár nagy példányszámban szeretnél nyomtatni, mi vagyunk számodra az ideális nyomdai partner.

A mai digitális korban sokan úgy gondolják, hogy a hagyományos nyomtatásnak, nyomdai termékeknek már nincs létjogosultsága. Nos tévednek.

Külföldi tanulmányok azt mutatják, hogy a nyomtatott marketing anyagok jelentősebb nyomot hagynak az emberekben, mint a gyorsan átpörgethető virtuális tartalmak.

Ha kézzel fogható, nyomtatással készült reklámmal célzod meg a fogyasztót, akkor nagyobb esélye van a márkanév, szolgáltatás, termék rögzülésére és a hirdetések visszahívására.

Amennyiben nagy (akár több ezres) példányszámra van szükséged, minél kedvezőbb áron, abban az esetben az ofszet nyomtatásra van szükséged. Partnernyomdánkkal kialakított szoros együttműködésnek köszönhetően immáron ezen a területen is képesek vagyunk ügyfeleink igényeit igen széles spektrumban kiszolgálni.

Kis példányszámban, rövid határidővel a digitális nyomtatás számodra a megfelelő technológia. Stúdiónk készséggel áll rendelkezésedre kis darabszámú reklámanyag nyomtatása esetén is.

Néhány kapcsolódó nyomdai szolgáltatásunk a teljesség igénye nélkül:

  • névjegykártya készítés, névjegykártya nyomtatás
  • szórólap készítés, szórólap nyomtatás
  • plakát készítés, plakát nyomtatás
  • termékcímke tervezés, nyomtatás

Az általunk megtervezett grafikákon túl hozott anyag nyomtatását is vállaljuk. Nagyformátumú (szélesformátumú) nyomtatás révén biztosítjuk a különféle reklámeszközök változatosságát.

Amennyiben Neked is nyomdai termékre vagy marketinganyagra, reklámdekorációra van szükséged, keress minket! Várjuk érdeklődésed abban az esetben is, ha nem vagy benne biztos, hogy az ofszet vagy a digitális technológia a számodra ideális nyomtatási mód.

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.