Rólunk

Motiváció, inspiráció, a fejlődés lehetősége. Ezen eszmék mentén igyekszünk ügyfeleinket minél teljesebb körben kiszolgálni.

Reklámeszközök, illetve textil emblémázással foglalkozó vállalkozásunk 2011-es alapítása óta évről évre lendületesen fejlődik, ennek eredményeképpen váltunk a térség egyik meghatározó szereplőjévé, a környék jól ismert dekorációs cégévé. Az Esztergom közeli grafikai stúdió Dorog városban található helyileg. A reklám dekoráció területén azonban, országszerte teljesítünk megbízásokat.

Minőségi, időtálló reklámhordozók széles skáláját kínáljuk, melyek megszemélyesíthetősége okán pedig gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük. Szaktudásunkat tanfolyamokon, képzéseken csiszoljuk.

Tisztában vagyunk a mindenkori gyártási technológiákkal, lehetőségekkel, így szakszerű és költséghatékony megoldásokat tudunk ajánlani a marketing célú reklámtermékek készítésekor.

A tevékenységeinket folyamatosan bővítjük, ezért mára már szinte minden feliratozással, emblémázással kapcsolatos munkát el tudunk végezni rövid határidővel, teljes körű lebonyolítással.

Ugyanakkor az évek során kiépített kapcsolati rendszerünk lehetővé teszi azon termékek gyors beszerzését is, amelyeknek gyártására technológiailag nem vagyunk berendezkedve.

Ennek legfőbb előnye, hogy mindent egy helyen le tudj bonyolítani. Nem kell külön grafikus, nyomda, kivitelező, nem kell egyenként mindenkinek elmagyaráznia mit is szeretne megvalósítani.

Nálunk az ügyfél van a középpontban, célunk, hogy partnereinknél rugalmassággal, megbízhatósággal, maximális elégedettséget érjünk el, és ezt meg is tartsuk.

Arra törekszünk, hogy az elképzeléstől a megvalósításig együttműködjünk megrendelőinkkel.

Hosszútávú célokkal rendelkező, stabil, pénzügyileg leinfrmálható, elkötelezett ügyfélkörrel bíró cég vagyunk. Számunkra a megrendelő elégedettsége és elismerése a legfontosabb, hiszen ez biztosítja a személyes sikerélmény lehetőségét. Ez a legerősebb motivációnk.

Megbízható üzleti partnerként a jól átlátható, gondosan szervezett munkafolyamatokért lelkesedünk.

A minket meghatározó jegyek és alapértékek:

Időhatékonyság

Segítségünkkel egy helyen intézhető a grafikai tervezés, névjegykártya, reklámtábla, molinó, roll-up készítés, munkaruha emblémázás, digitás nyomtatás, stb.

Rendelkezésre állás

Munkaidőben folyamatos kapcsolattartási lehetőséget biztosítunk, hogy bármikor tudjunk konzultálni a folyamatban lévő rendelésről.

Rugalmasság

Az esetlegesen beálló változásokkal szemben flexibilis, megoldásorientált a hozzáállásunk. Megoldatlanul egy problémát nem hagyunk.

Fenntarthatóság

A gyártásra kerülő termékek nem a “nagykerben” kifutó, „elfekvő” reklámhordozó anyagból készülnek. Szem előtt tartjuk, hogy utánrendelés esetén a termékeket pótolni lehessen.

Kövess minket Instagramon!

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.