Gyakori kérdések

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a gyakori kérdéseket és az ezekre adott válaszokat, melyek a közös munka során felmerülhetnek.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdések

 • Miből készül a céges reklámtábla?

  Reklámhordozók széles választékban állnak rendelkezésre különböző vastagságban. A cégtábla anyaga lehet plexi vagy alu lemez is, de leggyakoribb alapanyagként a habosított műanyag (PVC) kerül alkalmazásra főként 3, illetve 5 mm-es lemezvastagsággal. 8 vagy 10 mm-es vastagságú anyagra többnyire kültéri, különösen nagy méretű táblák esetén van szükség.

 • A PVC tábla formavágására van lehetőség?

  Igen, megfelelő grafikai előkészítést követően az egyedi formára vágás megvalósítható. Amennyiben az elképzelés még nem öltött formát, rendelkezésedre állunk a grafikai tervezésben is.

 • Tudtok információkkal szolgálni a kültéri a reklámtábla kihelyezés szabályait illetően?

  Igen. Az ide vonatkozó jogszabály elérhető itt.

 • Tudtok készíteni esetleg…?

  Valószínűleg igen. Szolgáltatásaink köre számos területet lefed és termékeink is széles választékban állnak rendelkezésedre. Ha az oldalon nem találod amit keresel, kérdezz minket telefonon vagy e-mailben.

 • A megrendelt tábla, plasztikus felirat kihelyezését is vállaljátok?

  Igen. Tudunk segíteni a felhelyezésben, helyszíni kiszállási díj ellenében.

 • Az autó sötétítés szabályok 2020 évi törvényével kapcsolatban van információtok?

  Igen. Az ide vonatkozó jogszabály elérhető itt.

Együttműködéssel kapcsolatos kérdések

 • Van minimális rendelési, nyomtatási mennyiség nálatok?

  Igen. Névjegykártya nyomtatása és reklámajándékok, céges ajándéktárgyak készítése esetén határoztuk meg a 100 db-os minimum rendelési darabszámot. A minimális rendelési mennyiség a gyártási folyamat adottságai miatt szükséges, mert bizonyos technológiák csak ily módon tudják a legalacsonyabb egységárat biztosítani a gépbeállás folyamatából vagy az alapanyag gazdaságos felhasználásából adódóan.

 • Kaptam árajánlatot tőletek az általam meghatározott alapanyag és darabszám alapján kalkulálva. Ha más alapanyagot választok módosul az ár?

  Legtöbb esetben igen.

 • Tudtok listaárat mondani 100, 500, 1000 darabra?

  Listaárainkat itt tekintheted meg. Egyedi reklámajándék gyártása esetén egyedi árat kalkulálunk az elképzelésed alapján.

 • Csináltam egy képet a telefonon, azt fel tudjátok használni?

  Attól függ, hogy mire. Látványtervhez elég lehet, azonban a grafikai anyagok jó felbontású illusztrációkat, fotókat kívánnak. Amennyiben ezen a téren tanácstalan vagy kérdezz és segítünk.

 • Láttam egy jó képet a neten, rá tudjátok tenni?

  A grafika méretétől függ. Amennyiben az általad talált kép felbontása optimális, abban az esetben a fotó felhasználható. Alacsony felbontású illusztráció esetén tudunk segíteni neked a képkeresésben, mert több jogtiszta képadatbázisból is dolgozunk, melyekben valószínűleg megtaláljuk, amire szükséged van.

 • Bármikor be lehet menni hozzátok a grafikai stúdió nyitva tartási idejében?

  Mielőtt elindulsz, hívj minket az telefonszámaink egyikén, mert lehet, hogy épp munkafelmérésen, vagy külső telepítésen vagyunk.

 • Mikorra készül el a megrendelt termék?

  A végtermék elkészülte több dolog függvénye. A kifutás idejét befolyásolja, hogy a megrendelt termék alapanyaga raktárkészleten elérhető-e vagy rendelést igényel, illetve kapunk-e tőled nyomdakész grafikát. Amennyiben számolnunk kell a grafikai tervezés idejével, a végleges terv elfogadását követően általában 3-14 nappal lehet kalkulálni a termék típusától függően.

 • Kártyával tudok fizetni?

  Nem. Csak készpénzzel és átutalással.

 • Ha majd hozok hozzátok több munkát is, akkor tudtok most engedni az árból?

  Kedvezményes árakat szerződéses partnereinknek tudunk biztosítani. Amennyiben úgy gondolod, tudunk együttműködni hosszútávon, nem zárkózunk el tőle.

Kövess minket Instagramon!

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.