Grafikai tervezés

A reklámdekoráció megjelenésével is sugallja a képviselt értéket. Közvetítsd a megbízhatóságot és minőséget!

A reklámdekoráció alapvetően két célt szolgál, és egy vállalkozás életében mindkettőnek meghatározó szerepe van.

Egyfelől a reklámdekoráció, melybe beletartozik a logó, a reklámtáblák, sőt, akár a céges levélpapír megjelenése is, dizájnt kapcsol a céghez, meghatározza a cég arculatát.

Ez felel gyakorlatilag a cég könnyű felismerhetőségéért, hiszen a helyes színválasztás, a formák, az esetlegesen ismétlődő minták segítenek megjelenésben kiemelkedni a konkurencia szürke tengeréből.

Ezzel szorosan összefügg a másik cél, amit a reklámdekorációval elérhetünk: a vásárlók, illetve az ügyfelek figyelmének felkeltését. Ha egy üzlethomlokzat feltűnő, illetve magának a helyiségnek a dekorációja is vonzza a szemet, akkor sokkal nagyobb eséllyel térnek be az érdeklődők, mintha csupán egy egyszerű felirat tudatná a világgal, mit lehet megvásárolni odabent.

Ha hatásos, egyedi és minőségi megjelenésre van szükséged, forduljon hozzánk bizalommal, és bízd ránk vállalkozásod megjelenésének megtervezését, illetve kivitelezését!

Minden reklám- és kiállítási eszköz hatékonysága nagyban függ a rajta elhelyezett üzenettől, a jól megtervezett grafika pedig hosszútávon meghatározza a vállalkozás jövőjét, kijelöli a megjelenés irányát.

Grafikus kollegáink segítenek Neked elképzelésed megvalósításában. Biztosítjuk a cégarculat kialakítását, mely révén az ügyfelek meg tudnak különböztetni a versenytársaktól.

A grafikai munka téren is igyekszünk minőségi szolgáltatást nyújtani az egyszerű szerkesztésektől kezdve akár a világító reklámfelületek tervezéséig.

Számíthatsz ránk többek között a következő feladatokban:

  • régi logó újrarajzolása, bitkép vektorizálása
  • névjegykártya készítés
  • szórólap készítés, plakát készítés
  • gépjárműdekor tervezés és autófólia felhelyezés
  • üzlet külső- és belső arculatának kialakítása
  • termékcímke tervezés és gyártás

Segítsünk neked a tervezésben?

Lépések a sikeres együttműködéshez:

1

Ha már meglévő anyag frissítésére, átdolgozására, vektorizálására van szükséged akkor küld át az anyagot. Megnézzük, válaszolunk. Viszont ha teljesen új anyagot szeretnél akkor célszerű ha személyesen bejössz hozzánk.

2

Az utóbbi esetben egy beszélgetés során felmérjük, hogy mit szeretnél és mire szeretnéd használni a kész anyagot.

3

Rajzolunk, egyeztetünk, módosítunk.

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.