Egyedi reklámfelületek, kiállítási eszközök

Mobil kiállítási display rendszerek, kiállítási eszközök egyedileg tervezett kreatívval.

Legyen szó egyedi üzleti homlokzat megjelenéséről vagy marketing kampányról, promócióról, gondoskodunk róla, hogy vizuálisan kitűnj a tömegből.

Vizuálisan megnyerő, kreatív, innovatív, színvonalas megoldásainkkal szerezz figyelmet márkádnak, termékednek! Segítünk, hogy az üzeneted ne vesszen el a reklámzajban. Profi munkatársaink kellő tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek, a hatékony, figyelemfelkeltő reklám elkészítése terén, így olyan végeredményt garantálnak, mely elvárásaidnak tökéletesen megfelel.

Vitathatatlan, hogy manapság nagyon sokféle eszköz áll a cégek rendelkezésére a marketing terén. Egyes vállalkozók inkább a modernebb opciókat részesítik előnyben, például az internetes hirdetéseket, azonban promóciós, illetve a márka építése céljából a rendezvényeken való megjelenés is számtalan lehetőséget kínál a különböző kiállítási eszközök révén igazán látványos reklámok prezentálására.

A megszemélyesíthető reklámeszközök fajtái között kínáljuk a következőket:

  • roll banner, roll-up tervezés és roll up készítés
  • mobil kitelepülő, kínáló pult, pop up, hostess pult készítés
  • reklámtábla készítés
  • sajtófal készítés
  • molinó készítés, reklámponyva készítés
  • megállító reklám zászló, strand zászló készítés
  • útbaigazító tábla, fali információs tábla
  • padlómatrica gyártás, nyomtatás

Segíts a leendő ügyfeleidnek különbséget tenni közted és a versenytársak között a vállalkozásodhoz igazodó egyéni arculat kialakításával!

Mi rendelkezésedre állunk a grafikai tervezéstől akár a termék kihelyezéséig!

1

Amennyiben a megoldandó feladat úgy kívánja, előzetes terepfelmérés.

2

Kiválasztjuk a számodra legmegfelelőbb promóciós terméket, alapanyagot, valamint meghatározzuk az ideális gyártási technológiát. Figyelembe vesszük a termék majdani fizikai megjelenítési költségét és lehetőségeit is.

3

A gyártást megelőzően ha nyomdakész grafikával rendelkezel, azt előkészítjük. Amennyiben pedig szeretnéd, grafikai tervezés szolgáltatást is igénybe vehetsz. Hiszünk az arculat egységében, ezért támogatjuk az arculatot erősítő egységes megjelenést.

4

Az általunk gyártott termékeket kiszállítását igény esetén, előzetes egyeztetést követően az ország bármely pontjára megoldjuk.

5

Szintén előzetes egyeztetést követően a kész reklámdekorációs vagy marketing eszközök helyszíni telepítésében is tudunk segíteni.

Amennyiben reklámdekorációs szolgáltatásaink kapcsán kérdésed merülne fel akár az együttműködés, akár a reklámeszközök fajtái, adott reklámeszköz fogalma valamint annak felhasználási lehetőségeit illetően, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Legyünk Partnerek!

Úgy gondoljuk nincs két egyforma feladat, egyforma elvárás, egyforma megoldás.
Minden munka egyedi, ezért mind más és más kihívást tartogat.